Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському вшанують подвиг воїнів-афганців

У Кам`янському вшанують подвиг воїнів-афганців
Фото: sobitie.com.ua

15 лютого у Кам`янському з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Афганістану відбудеться мітинг пам’яті загиблих воїнів та панахида у храмах міста.

Початок заходу – о 10 годині.

Мітинг з покладанням квітів пройде біля пам’ятного знака воїнам-афганцям на лівобережжі. Напередодні мітингу, 14 лютого, у середній школі №20, де навчався Герой Радянського Союзу Олександр Стовба, відбудеться урочиста зустріч міського голови Андрія Білоусова з учасниками бойових дій на території інших держав та членами сімей загиблих воїнів-афганців.

Також протягом лютого у навчальних закладах міста пройдуть зустрічі з учасниками бойових дій на територіях інших держав, уроки мужності, а у бібліотеках та музеях відкриються тематичні виставки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті