Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 2017 році в Кам'янському на ремонт житлового фонду виділять 26,6 млн гривень

У 2017 році в Кам'янському на ремонт житлового фонду виділять 26,6 млн гривень

3 лютого у приміщенні Кам`янської міської ради відбувся День інформування депутата.

На засіданні під головуванням секретаря міської ради Олександра Залевського розглянули 8 питань порядку денного.

На початку депутати отримали від начальника відділу запобігання корупції та взаємодії з правоохоронними органами міської ради Тетяни Островерх роз’яснення щодо електронного декларування. Далі перед учасниками засідання звітував директор комунального підприємства «Благоустрій» Євген Мошна, який зазначив, що за підсумками 2016 року з підприємствами міста було укладено 17 договорів про пайову участь в утриманні об’єктів благоустрою, а сума надходжень до міського бюджету становить 126,4 тисячі гривень.

Депутати заслухали також доповідь директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міської ради Антона Чернікова про формування титульних списків ремонтів на 2017 рік. За його словами, на теперішній час списки ще формуються, а загальна сума, яку виділяють на поточні ремонти житлового фонду – 26 млн 600 тис. грн. Крім того, на ремонт доріг у місті в 2017 році заплановано 114 млн грн., на зимове санітарне утримання доріг – 12 млн грн., на відновлення зовнішнього освітлення – 8 млн грн, на утримання зелених насаджень – 11 млн. грн.

Далі за порядком денним депутати заслухали інформацію головного архітектора міста Юлії Саєнко про діяльність робочої групи з питань законності розміщення тимчасових споруд. Також представники депутатського корпусу взяли до відома звіти про роботу в 2016 році комунального підприємства «Управляюча компанія по обслуговуванню житлового фонду» та диспетчерської служби, інформацію про проведення обрізки дерев у місті та отримали роз’яснення щодо демонтажу незаконно встановлених кіосків та МАФів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті