Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 80 мешканців Дніпропетровщини цьогоріч госпіталізували з обмороженнями

Понад 80 мешканців Дніпропетровщини цьогоріч госпіталізували з обмороженнями

Цьогоріч понад 80 мешканців Дніпропетровщини потрапили до лікарень з обмороженнями. Наслідки такої зимової «пригоди» можуть бути найрізноманітніші: від тривалої втрати чутливості та рубців до ампутації.

Декілька правил, які зашкодять холодам підкосити ваше здоров’я, нагадали в Обласному центрі здоров’я.

«Обмороженню сприяють втома, ослабленість організму, голод, серцево-судинні захворювання. Набагато легше холодам піддається організм курця або любителя алкоголю. Шкодять і вузький одяг та взуття, які заважають нормальному кровообігу», - розповіли в Обласному центрі здоров’я.

Головне в холоди – зберегти тепло організму та не випускати його назовні, зазначили в центрі здоров’я. Одяг має бути водо- та вітронепроникним. Він не повинен дуже щільно прилягати до тіла. Краще обрати декілька просторих легких кофтин замість однієї теплої. Ні в якому разі не має тиснути й взуття.

Не забувайте про теплі шапку, шарф та рукавиці. Перед виходом на вулицю змастіть обличчя і руки жирним кремом. Енергію, щоб перенести холоди, організму дає повноцінне харчування. Їжте поживно, але не переїдайте. В раціоні має бути мінімум одна гаряча страва протягом дня.

На паліть на морозі - це викликає спазм капілярів кінцівок. Не зловживайте алкоголем. Він збільшує тепловіддачу та сприяє переохолодженню.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Гость  (24.01.17 10:37): Спасибо за дельные советы! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті