Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сюрприз до Нового року: діти бійців АТО позмагаються в лазертагу

Сюрприз до Нового року: діти бійців АТО позмагаються в лазертагу

Діти бійців АТО отримали черговий сюрприз до Нового року. Цього разу хлопцям та дівчатам запропонували позмагатися в лазертагу. Це не лише дуже захоплююча гра, а й «тренування для мозку» - розвиває координацію, кмітливість та логічне мислення.

Квитки на гру безкоштовні, повідомила координатор Центру допомоги учасникам АТО при Дніпропетровський ОДА Наталя Шуліка.

«Цьогоріч команда Валентина Резніченка підготувала для дітлахів бійців АТО багато сюрпризів до Нового року. Вони вже були на святкових ялинках, екскурсіях, виставах в театрах та сеансах у планетарії. Та це ще не все. Ми запропонували хлопцям та дівчатам позмагатися в лазертагу та отримали неймовірний відгук. Безкоштовні квитки розібрали, мов гарячі пиріжки», - розповіла координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

До високотехнологічної мілітарі гри в обладнаній критій арені приєднаються хлопці та дівчата від 7 до 16 років. Учасники поділяться на команди. Вони потраплять в лабіринт в стилі вулиці з комп'ютерної гри Counter-Strike. Спецефекти створять ілюзію реальності. Задача – уразити супротивника інфрачервоним променем. Він абсолютно безпечний. Процес попадання фіксується спеціальними датчиками, які знаходяться на гравцеві. Гра виходить цікавою та азартною.

«Організувати таку гру для дітей бійців АТО нам допоміг пейнтболіст Олександр Бабічев. Це наш давній партнер, команда Валентина Резніченка вже організовувала разом із ним турнір із лазертагу для школярів. Нині ми ведемо перемовини, щоб набрати ще одну групу з бажаючих приєднатися до азартної гри. Про безкоштовні квитки на новорічні розваги уточнюйте в Центрі», - додала Наталія Шуліка.

Центр допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА знаходиться за адресою: пр. О.Поля,1 (колишній пр. Кірова), 1-й поверх. Телефон (056) 742-86-62.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті