Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
00:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як користуватися газовими обігрівачами, щоб не отруїтися та не влаштувати вибух

Як користуватися газовими обігрівачами, щоб не отруїтися та не влаштувати вибух

Користуєтеся газовими водонагрівачами або опалювальними приладами – дотримуйтеся елементарних правил безпеки. Легковажність може призвести до отруєння або вибуху, попереджають в управлінні цивільного захисту Дніпропетровської ОДА.

Як не спричинити біду та що робити, якщо в будинку чути запах газу – далі.

Перед увімкненням газового водонагрівача або опалювального приладу та під час його роботи перевіряйте тягу в димоході. Своєчасно прочищайте його та вентиляційні канали. Використовуйте обладнання тільки в добре провітреному приміщенні. В іншому разі можна отруїтися чадним газом, розповідають в управлінні. Не вмикайте газові обігрівачі при несправних запобіжниках.

Не прикріплюйте до газових приладів сторонні предмети та не вішайте на них одяг. Це може призвести до пожежі. Стежте за тим, щоб перед захисною сіткою, в місці виходу гарячого повітря, не було ніяких перешкод.

Не рухайте увімкнуті газові обігрівачі. Не встановлюйте їх поряд з раковиною чи душем. Вони мають стояти на підлозі в горизонтальному положенні.

Не лагодьте нагрівачі самостійно, у разі поломки обов’язково викличте спеціаліста. Якщо відчули запах газу, негайно вимкніть газові прилади та закрийте кран перед ними. Відкрийте двері й вікна, зробіть протяг. Не паліть, не вмикайте й не вимикайте електричні прилади й освітлення. Залиште приміщення. Зателефонуйте в аварійно-диспетчерську службу Дніпрогазу за номером 104.

Повідомити спеціалістів слід і якщо запах газу відчули на вулиці або в під'їзді.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті