Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Підключення опалення в Кам`янському буде поетапним

Підключення опалення в Кам`янському буде поетапним

19 жовтня в Кам'янському розпочинається підключення систем центрального опалення. За словами заступника міського голови Олександра Масленкова, вже найближчим часом у квартирах мешканців Лівого берега, Соцміста, БАМу, селища Будівельників та в будинках по проспекту Ювілейному буде тепло.

Через низку причин решту міста буде підключено до опалення найближчим часом.

«Як і було заплановано, сьогодні ми розпочинаємо підключення опалення, але поки що – лише споживачів КП «Дніпродзержинськтепломережа», а також теплоелектроцентралі підприємства «ДніпроАзот». На жаль, на сьогоднішній день існує проблема з підключенням Дніпродзержинської ТЕЦ, яка опалює центральну частину міста, район Черемушки і житловий масив Дніпробуд. ДДТЕЦ не належить місту, а є державним підприємством, яке управляється Фондом державного майна України та перебуває у стадії банкрутства. Борг ДДТЕЦ за спожитий газ за всі минулі роки, з пенями і штрафами – 537 мільйонів гривень. Для того, щоб включити теплоелектроцентраль, Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» висунула місту умову – підписати графік погашення заборгованості на всю суму, чого ніколи раніше не було. Також «Нафтогаз України» вимагає, щоб договір, який підписав із ним директор ДДТЕЦ Євген Вітютін, був затверджений на загальних зборах, які збирає Фонд держмайна. По суті, нас сьогодні заганяють у глухий кут. Підприємство ДДТЕЦ – банкрут і не є власністю міста, а згідно з новим законодавством НАК «Нафтогаз» буде єдиним постачальником газу лише до квітня наступного року, тому й намагається в останній рік своєї роботи перекласти всі свої фінансові проблеми на наше місто і «вибити» мільйонні борги. Зрозумійте, місто просто не може взяти на себе погашення колосальних боргів, які були накопичені підприємством за останні 10 років. Ми і так взяли зобов'язання погасити борг ДДТЕЦ за транспортування газу за 2016 рік у розмірі 12,6 мільйона гривень. Питання про це буде винесено на розгляд найближчої сесії міської ради. І міський голова, і я – ми постійно перебуваємо у стадії переговорів з НАК «Нафтогаз України». Зі свого боку, керівництво Дніпропетровської області також робить усе можливе для вирішення цього питання.

Департамент з гуманітарних питань міської ради прийняв рішення тимчасово скоротити тривалість уроків до 30 хвилин у тих школах, які належать до зони обслуговування ДДТЕЦ. Керівництву міського відділу охорони здоров'я доручено забезпечити медичні заклади електрообігрівачами. Ми робимо все можливе для того, щоб благополучно та швидко вирішити цю проблему, і будемо негайно інформувати громадськість про подальші зміни ситуації», – наголосив Олександр Масленков.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гортамара  (23.10.16 18:56): Не , ну шота ж нада делать!!! Шо так и будем сидеть по домам Ау!!! Народ!!! Відповісти | З цитатою
Днепрянин  (20.10.16 10:01): 20 октября. На Соцгороде отопления нет!. В отдельных многоквартирных домах отсутствует электроэнергия. Там мёрзнут старики и маленькие дети. Детские сады не отапливаются! Пиариться возле ДК "Химик" проще, чем заниматься ЖКХ. Может быть пора подавать персональный транспорт (мусорные контейнера) под мэрию для этих обнаглевших, завравшихся и зажравшихся чиновников. Відповісти | З цитатою
Горожанин ДНДЗ.  (19.10.16 20:45): ДДТЭЦ в глубокой ...е, а директор Евгений Витютин на "Лексусы" всей семье заработал,
сына в Горгаз Днепродзержинска пристроил, знает где деньги лежат.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті