Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Аграрії Дніпропетровщини вже зібрали понад 3 мільйони тонн зернових культур

Аграрії Дніпропетровщини вже зібрали понад 3 мільйони тонн зернових культур

На Дніпропетровщині завершують збирати пізні зернові. Вже на складах – просо та гречка. Роботи на полях з кукурудзою виконали майже на 70%. Цьогоріч аграрії вже зібрали понад 3 мільйони тонн зернових культур.

Жнива в області завершаться наприкінці жовтня, повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської ОДА.

«Цьогоріч зернові на Дніпропетровщині вродили на славу. Аграрії області зібрали понад 2,3 мільйони тонн ранніх зернових. Нині кипить робота на полях з пізніми зерновими – у сховищах вже зберігається майже 800 тис. тонн цих культур. Остаточні підсумки жнив плануємо підбити наприкінці жовтня», - зазначив начальник управління агропромислового розвитку Дніпропетровської ОДА Вадим Удовицький.

Аграрії Дніпропетровщини завершили роботи на полях з просом та гречкою. Проса зібрали майже 22,5 тис. тонн, гречки – 2,6 тис. тонн. Ці показники – на рівні минулого року. Роботи зі збору кукурудзи виконали майже на 70%. На складах вже 709 тис. тонн цієї культури.

Працюють й на полях з технічними культурами, які використовують для виготовлення масла та палива. На сьогодні аграрії зібрали 850 тис. тонн соняшника та 3,5 тис. тонн сої.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Собрали  (10.10.16 19:43): И попали Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті