Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
13:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському завершився грандіозний весняно-літній сезон спортивних фестивалів

|«« «« »» »»|

Загальноміські свята, які протягом останнього часу проходять у Кам'янському щомісяця, вже давно стали для городян доброю традицією та приводом для приємних зустрічей і корисного проведення часу.

Проходять свята з ініціативи та за підтримки міського голови Андрія Білоусова, і щоразу – дуже масштабно, весело і цікаво. Ось і цього разу організатори доклали масу зусиль, щоб останній у цьому літньому сезоні фестиваль став для мешканців і гостей Кам'янського яскравою і незабутньою подією.

27 серпня культурно-масовий захід пройшов на території Самишиної балки. Головним спортивним напрямом у його програмі були змагання на велосипедах по пересіченій місцевості. Гостей розважали кінні вистави, видовищні лицарські турніри. У показових виступах були задіяні вихованці міських дитячих спортивних шкіл. Були й різноманітні конкурси, шахові турніри, діяло туристичне канатне містечко. Городяни могли перевірити себе на влучність, взявши участь у змаганнях зі стрільби з лука і погравши у страйкбол. Найменших кам'янчан розважали аніматори, дітлахам за бажанням наносили аквагрим. Для всіх бажаючих потрапити на свято і назад від центру міста та з Лівого берега курсували безкоштовні автобуси. До офіційного початку свята зібралося кілька тисяч глядачів і учасників. Першими виступили граціозні дівчата з міської федерації черлідингу.

Серед почесних гостей на святі були присутні міський голова Андрій Білоусов, його перший заступник Олександр Плахотнік, секретар міської ради Олександр Залевський, радник міського голови з питань спорту та молодіжної політики Олег Орлов, директор ДЮСШ № 4 Олександр Кирпа та багато інших. Звертаючись до всіх присутніх, Андрій Білоусов привітав городян і зазначив, що нинішній фестиваль спорту приурочений до 25-ї річниці незалежності України. «Я вітаю всіх нас із черговим спортивним фестивалем. Від щирого серця бажаю процвітання Україні та нашому місту. Сьогоднішній день буде насичений різноманітними подіями, і я бажаю вам отримати максимум користі та задоволення на цьому грандіозному святі спорту. Ну, а ми, як і обіцяли, будемо продовжувати щомісяця радувати вас новими спортивними фестивалями», – сказав у своєму виступі міський голова. Почесне право дати старт заходу й оголосити перший велосипедний заїзд серед найменших учасників організатори надали майстру спорту з дзюдо і самбо, кандидату в майстри спорту з боксу, лікарю-хірургу, голові військово-історичного клубу «Витязі» Володимиру Платонову. Після того, як фінішував останній учасник велосипедної гонки в категорії «діти», відбулася урочиста церемонія нагородження переможців. Міський голова взяв участь у змаганнях зі стрільби з лука і приділив час та увагу всім представленим на фестивалі спортивним напрямам. На завершення свята відбулося неймовірне вогняне дійство – фаєр-шоу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті