Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сторонники Каменского собираются на марш

Сторонники Каменского собираются на марш

Те, кто поддерживает решение Верховной Рады Украины о переименовании Днепродзержинска в Каменское, в ближайшую субботу намерены провести марш в вышиванках.

Об этом сообщается в социальных сетях Каменского.

«Кам'янчане люблять своє місто! І ми щиро радіємо з повернення нашому місту його рідної назви Кам'янське. Давайте покажемо всім, хто ще сумнівається, що Кам'янське - це круто. В суботу 11 червня проведемо вишиванкову ходу з гаслом "Наше місто Кам'янське". Запрошуються всі політичні і громадські організації, небайдужі містяни, що прагнуть показати свою підтримку Кам'янському», - говорится в соцсетях.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепродзержинец  (11.06.16 16:36): Антимарша против вышиваночников, к сожалению, не получится. Все вменяемые заняты делом или работают. А те кто за возвращение городу статуса села и за ношение сильповской униформы ( то бишь ушиванки) всегда находят время на подобные мероприятия, поскольку по умолчанию бездельники и горлопаны)) Відповісти | З цитатою
антикам'яньке  (09.06.16 14:27): Пропоную тим, хто проти такого насильницького перейменування, вийти на антимарш, гадаю, що наша колона буде більша. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті