Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Винесено вирок трьом дніпропетровцям за насильство над дітьми

Винесено вирок трьом дніпропетровцям за насильство над дітьми

У Дніпропетровську закінчився судовий розгляд кримінального провадження відносно трьох мешканців міста, обвинувачених у скоєнні злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітніх хлопчиків.

Встановлено, що протягом 2010-2011 рр 52-річний мешканець міста разом зі своїми приятелями (1984 та 1985 року народження) шляхом умовлянь та підкупу солодощами розбещували трьох малолітніх хлопчиків віком від 9 до 11 років, примушували їх до участі у створенні фотографій порнографічного характеру для зберігання та подальшого їх розповсюдження, після чого задовольняли з дітьми статеву пристрасть неприродним способом.

Свою вину зловмисники не визнали, проте її повністю доведено державним обвинуваченням, яке підтримувалось Дніпропетровською місцевою прокуратурою №3.

Вироком Центрального (Кіровського) районного суду м. Дніпропетровська двох чоловіків визнано винними у скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст.153, ч.5 ст.301 та ч.2 ст.156 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом; виготовлення та розповсюдження зображень порнографічного характеру; розбещення неповнолітніх), та призначено покарання у вигляді 15 років позбавлення волі. Їх 31-річного спільника за вчинення кримінальних правопорушень за ч.3,5 ст.301 та ч.2 ст.156 КК України – до 10 років позбавлення волі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


кира  (30.05.16 16:56): А их уже ждут с хлебом солью в местах не столь отдаленных, в добрый путь! Відповісти | З цитатою
Artem  (30.05.16 15:53): Ну, хоть в чем-то справедливость торжествует! Это будут самые запоминающиеся 15 лет из жизни! Если дотянут конечно! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті