Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
18:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов зустрівся з представниками Європейської Асоціації Місцевої Демократії – ALDA

Борис Філатов зустрівся з представниками Європейської Асоціації Місцевої Демократії – ALDA
До Дніпропетровська прибули представники Європейської Асоціації Місцевої Демократії – ALDA. Це неурядова організація, яка ставить перед собою мету розвитку громадянського суспільства в різних країнах світу.

Як цю роботу вже реалізовано в Грузії і на що слід звернути увагу у Дніпропетровську – про це міський голова Борис Філатов і його перший заступник Дмитро Погребов говорили в ході зустрічі із закордонною делегацією.

В ході зустрічі обговорили можливі спільні кроки в розвитку місцевої демократії у Дніпропетровську. Така співпраця зараз – один з найвищих пріоритетів розвитку містав умовах децентралізації.

«Місто в нас дуже багате. Хоча його бюджет і неможна порівняти з бюджетом великих європейських міст. Та в Україні, як ми весь час жартуємо, Дніпропетровськ не перший, та вже й не другий», - сказав Борис Філатов.

У пріоритеті ALDA, зокрема, робота з переселенцями, бійцями АТО та молоддю. І саме цим сферам міська влада приділяє особливу увагу.

Загалом принципи побудови громадянського суспільства, яке чітко і злагоджено взаємодіє з владою – це цілі, до яких йде влада прогресивних міст у всьому світі. До цього ж прагне і влада Дніпропетровська.

За словами директора Агентства Місцевої Демократії у Дніпропетровській області, депутата міської ради Анжеліки Пилипенко, для того, аби реалізовувати просвітницькі та соціальні проекти у місті, ALDA шукатиме грантові кошти.

Довідка:
ALDA (Європейська Асоціація Місцевої демократії) є неурядовою організацією, яка займається просуванням ефективного управління. Асоціація спеціалізується на заходах, які сприяють розвитку співпраці між місцевими органами влади та громадськістю.
Організацію створили ще у 1999 році за ініціативи Ради Конгресу Європи місцевих і регіональних влад з метою координації та підтримки мережі агентств місцевої демократії. У Дніпропетровську ALDA працює з 2015 року. Європейська Асоціація Місцевої демократії налічує 180 представників з більше 35 країн світу. Усі вони – представники місцевих органів влади, асоціацій та неурядових організацій.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті