Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
19:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині День Соборності відзначать близько 250 тисяч школярів

|«« «« »» »»|

Школярі активно готуються до чергової річниці Дня Соборності країни. Як саме відзначати цю дату хлопці та дівчата обирають самі: організовують брейн-ринги, флеш-моби, фестивалі та урочисті лінійки.

Участь у заходах візьмуть близько 250 тисяч дітей, повідомив директор департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА Олексій Полторацький.

«Одне з найголовніших свят країни діти Дніпропетровщини відзначать різноманітними флеш-мобами, концертами, брейн-рингами, читаннями та квестами. Наймасштабніші заходи пройдуть у Дніпропетровську, Вільногірську, Дніпродзержинську, Жовтих Водах і Криничанському району», – сказав Олексій Полторацький.

Різноманітні тематичні конкурси, виставки та ігри пройдуть також і в центрах позашкільної освіти області. Наприклад, у Дніпропетровському палаці творчості дітей та юнацтва відкрили виставку «З Україною в серці». Вихованці намалювали картини, присвячені Дню Соборності країни. Для хлопчиків та дівчат тут також провели невеликий квест – у кімнатах палацу на них чекали цікаві розповіді про рідне місто, область та країну, знайомства з національною культурою та традиціями.

Вихованець 94 школи 12-річний Максим ділиться: «Граючи, нам розповіли про День Соборності. Це коли країна стала єдиною і незалежною. Зникли кордони між сходом та заходом. Це свято важливе і сьогодні, треба пам’ятати свою історію».

Відвідали палац й активні старшокласники міста. Ділилися планами на День Соборності та власними ідеями. У когось буде флеш-моб, хтось проведе урочисту лінійку, дехто організовує музичний концерт.

10-класник Марк Ручка зі школи №5 розповів: «У нашому навчальному закладі пройде лінійка, на якій урочисто піднімуть Прапор країни. Вже є стенд з малюнками дітей. Все це ми організовуємо разом з вчителями».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Алла  (21.01.16 06:44): "Играя, нам рассказали о Дне Соборности" Играя чем ? ) Школьники будут каждый свою линейку проводить? Радостно? ) Строевым шагом и каждый отдельно ?
Капец позорная статья. Вот в то что ее школьник написал я еще поверю. Город , прекрати уже позориться.
Відповісти | З цитатою
дедушка  (21.01.16 06:23): И это хорошо. Дети - наше будущее. Совки - наше прошлое. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Деть  (20.01.16 20:57): А дети в курсе, что они будут его отмечать? ))) Відповісти | З цитатою
111  (20.01.16 20:24): Слава Партии родной
Слава демократии.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті