Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 24 червня 2024
16:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську тисяча школярів прийняло участь у шкільній флорбольній лізі «Престиж»

|«« «« »» »»|

Протягом двох з половиною місяців більше тисячі хлопців з 120 команд віком 9-10 років спробували вперше пограти в новий для себе вид спорту і активності - у флорбол.

Спочатку змагання проходили паралельно в 8 районах міста Дніпропетровська. На першому етапі були виявлені переможці - 16 команд, які зайняли 1 і 2 місце в районах. На другому етапі 16 команд були розділені на 4-е підгрупи по 4-е у кожній. За коловою системою діти зіграли і виявили найкращу команду у своїй підгрупі. Ну, аж потім 4 переможця, пройшовши серйозне сито відбору, склали фінальний квартет команд, що боролися за перемогу у першому в історії турнірі з флорболу. До слова, організований він був спільними зусиллями обласної Федерація флорболу, громадською організацією «Спортивний клуб «Престиж» (керівник - Ігор Болдін), Дніпропетровським обласним відділенням Національного олімпійського комітету України, а також відділом освіти Дніпропетровської міської ради.

Організатор змагань, спортивний директор СК «Престиж» (Дніпропетровськ) Андрій Вряшник поділився своїм враженням: «Робити для дітей свято, це щастя! Подвійне щастя, це коли дітки щиро дякують і дивляться на тебе з надією в очах! Це змушує рухатися вперед, ставити нові цілі і досягати їх!».

За підсумками відбулися напередодні ігор, були визначені перші тріумфатори:

1-е місце - СШ №86 (Амур-Нижньодніпровський район)

2-е місце - СШ №24 (Самарський район)

3-е місце - СШ №128 (Кіровський район)

приз «За волю до перемоги» - СШ №5 (Ленінський район)

Всі команди були нагороджені грамотами, Кубками, спеціальними призами і звичайно ж - медалями! Новий для нашого регіону вид спорту, розвиток якого всіляко підтримується відділенням НОК України, припав до душі хлопцям. Всі як один після церемонії нагородження зійшлися на думці, що флорбол - класний командний вид спорту, що поєднує в собі дві найулюбленіші хлопчачі ігри - футбол і хокей і що кожен з них бажає продовжити грати в цю мобільну гру!

Але й це ще було не все! Переможців чекав головний сюрприз - можливість зіграти виставковий матч з почесними гостями, які прийшли на нагородження. Гра вийшла бойовою і закінчилася внічию - 2: 2. «Закінчився унікальний турнір з флорболу. Найбільше мене вразило бойове ставлення до гри хлопчиків та дівчат, коли хтось програвав, засмучувалися, наче все життя тренувалися! Дуже радий за хлопців переможців турніру зі школи №86. Їх перемога, отримана в боротьбі!» - сказав президент федерації флорболу Дніпропетровської області Руслан Білошицький.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (6)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)

•  У Дніпрі з'явився ще один диво-двір (4)

•  Відпочинок та гармонія з природою: сквер Прибережний у Дніпрі наче магнітом притягує тисячі людей (4)

•  У Павлограді хочуть витратити 137 мільйонів гривень на реконструкцію будинку для переселенців (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті