Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
15:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську проходять безкоштовні змагання з міні-футболу для дітей та молоді

|«« «« »» »»|

У суботу, 28 листопада 2015 року, відбувся безкоштовний турнір з міні-футболу «Престиж». У змаганнях взяло участь 11 аматорських команд у двох вікових групах: 14-15 та 16-17 років.

Ігри проходили в спортивному залі середньої школи №53 (ж/м Тополя-2). У змаганні приймали участь не тільки хлопці, які проживають на території міста Дніпропетровська. Але також приїхала одна команда з села Жданово (Солонянського району Дніпропетровської області).

Організатором турніру є громадська організація «Спортивний клуб «Престиж», яка упродовж чотирьох років організовує спортивні змагання на території Дніпропетровської області.

Адміністрацією СК «Престиж» прийнято рішення проводити одноденні безкоштовні турніри серед хлопців у місті Дніпропетровську. А з січня місяця стартують змагання з міні-футболу серед аматорських команд «Дніпропетровська дитячо-юнацька футбольна ліга «Престиж», яка проходитиме впродовж зимового періоду часу, в якій візьмуть участь по 16 команд у чотирьох вікових категоріях: 10-11; 12-13; 14-15; 16-17 років.

Президент СК «Престиж» Ігор Болдін сказав: «Хочу подякувати всім людям, які підтримують розвиток дитячо-юнацького та масового спорту на території міста. Дуже радий, що є люди в нашому місті, яким не байдуже підростаюче покоління дніпропетровців. Турнір проходитиме щосуботи та неділі протягом місяця. Запрошуємо всіх хлопчаків віком від 12 до 17 років взяти участь у безкоштовних змаганнях з міні-футболу».

Місце проведення: спортивний зал, СШ №53.
Адреса: ж /м. Тополя-2, вул. Тополина, 35
Контактний телефон: +38 (063) 991 - 92 - 84.

Подробиці для участі в змаганнях знаходяться в групі ДЮФЛ «Престиж» в Вконтакте.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Коммент  (01.12.15 13:30): Само название: В Днепропетровске проходят БЕСПЛАТНЫЕ соревнования по мини-футболу для ДЕТЕЙ и МОЛОДЕЖИ! Во до чего мы докатились! Больше ничего говорить и не надо! Відповісти | З цитатою
футзал  (01.12.15 12:56): Всё о футзале в Днепропетровске на futsal.dp.ua Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті