Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
22:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

40 багатоквартирних будинків у Дніпропетровську отримають майже 5 мільйонів гривень на енергозбереження

40 багатоквартирних будинків у Дніпропетровську отримають майже 5 мільйонів гривень на енергозбереження
20 серпня у облраді привітали отримувачів соціальних грантів голови обласної ради Євгена Удода. 40 багатоквартирних будинків у Дніпропетровську отримають майже 5 мільйонів гривень на енергозбереження. Та зможуть модернізувати систему теплопостачання чи утеплити свій будинок ще до початку нинішнього опалювального сезону.

«Самі жителі обирали найбільш актуальні питання, які необхідно вирішити в їхньому будинку. А ми сприяємо втіленню їх ідеї за допомогу соціальних грантів обласної ради. В умовах постійного підвищення комунальних тарифів та нестачі енергоресурсів, енергозбережні заходи – єдиний вихід, щоб пережити осінньо-зимовий період у комфорті», – зазначив Євген Удод.

Конкурс проводився серед ОСББ, ЖБК та житлових асоціацій Дніпропетровщини. Заявники забезпечують не менше 30% від загальної вартості робіт. Решта суми – кошти обласного бюджету. Переважно, проекти переможців стосуються утеплення фасадів будинку, заміни старих вікон та дверей на енергозбережні, заміни системи освітлення у під’їздах, встановлення приладів обліку. Серед масштабних робі – модернізація систем теплопостачання.

Втілення подібних проектів принесе жителям будинків від 30 до 60% економії енергоресурсів, а також дозволить забезпечити їх стабільним та якісним постачанням енергоресурсів. З 2012 року обласна рада вже реалізувала 365 ініціатив жителів Дніпропетровщини з енергоефективності та енергозбереження.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Добр  (21.08.15 20:46): 20 жителей Магдалиновского района, пострадавших от бури, получили по 1 тысяче гривен Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте