Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 5 липня 2024
04:41

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


19 січня 2024, 15:14

Центр пробації провів інформаційний захід на тему патріотичного виховання

19 січня 2024 року персоналом Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області було організовано просвітницький захід приурочений до Дня Соборності України. До даного заходу були залучені волонтер пробації, персонал пробації та суб’єкти пробації.

У всіх країнах у тій чи іншій формі існує патріотичне виховання. Зазвичай патріотичне виховання проводять на державному та на регіональному рівнях. Тобто, дітям прищеплюють любов не тільки до країни, а й до рідного регіону (краю, штату, кантону тощо) і навіть місту, до його мовних, релігійних, культурних особливостей. Патріотизм - це не гасла, не красиві закликальні промови і слова, а реальна дійсність людини, дії та вчинки, що виявляються у стійкому ставленні її до свого минулого, сьогодення та майбутнього, до долі та справ Батьківщини, до своїх конституційних прав та обов’язків, до професії, до людей, які її оточують, та до себе самої. Це природне почуття, яке має йти від душі, загалом це позитивне явище, але за умови, що патріотичні почуття не перероджуються у ксенофобію та інші форми ненависті до інших народів. Тому кожній людині, яка вважає себе патріотом, корисно іноді замислюватися над істинною природою цих почуттів, - зазначив волонтер пробації Олександр Лисенко.

Наприкінці заходу присутні особи висловили свої думки, а також наголосили на важливості таких форматів зустрічей та проведення соціально-виховної роботи серед суб’єктів пробації.





Переглядів: 142
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті