Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 7 липня 2024
22:44

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


18 січня 2024, 14:49

«Центр пробації прийняв участь в освітньому вебінарі»

17 січня 2024 року психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Абашія Едуард Автанділович прийняв участь у 2-годинному онлайн вебінарі на тему: «Нейромоделювання. Використання у практиці психолога» та отримав сертифікат.

Даний захід відбувся за підтримки Міжнародної психологічної асоціації проективних методик (МПАПМ).

Нейромоделювання може використовуватися психологом у психокорекційній роботі із суб’єктами пробації. За допомогою цієї техніки можна працювати з різними проблемами і запитами, такими як:

• емоційне вигорання;
• хронічна втома;
• кризові, депресивні та інші дефіцитарні стани;
• травматичний досвід;
• корекція переконань;
• дисгармонія у стосунках;
• психосоматичні порушення

Нейрографічна візуалізація призначена для опрацювання несвідомих страхів і порожніх переконань. За допомогою методу нейромоделювання можна прибрати внутрішні блоки, які людина сама собі поставила. Мислення стає більш усвідомленим, і вчорашні обмеження можна перетворити на перспективні ідеї. Під нейрографікою заведено розуміти творчу форму передавання сприйняття світу під час постановки та розв'язання психологічних завдань. За допомогою зорових образів можна осмислити проблему і знайти вихід із заплутаної ситуації. Потрібно малювати, тут немає правильних ескізів, процес спрямований на вираження занепокоєння через малювання. Наприкінці можна отримати наочне уявлення про те, що заважає жити. Таким чином можна позбутися негативу, який ховається в глибині підсвідомості.

Нейрографіку можна використовувати в різних ситуаціях. Мета полягає у здобутті внутрішнього спокою та гармонії з навколишнім середовищем. Метод полягає в організації продуманого малюнка. Арт-терапія виводить комплекси на свідомий рівень, і їх можна ретельно опрацювати, перетворивши недоліки на переваги.

Даний метод роботи дає змогу сформувати клієнту, суб'єкту пробації стійку позитивну самооцінку, упевненість у собі, бажаний образ "Я" і пов'язані з ними емоційні стани та моделі поведінки, підтримувати психічну стійкість і ресурсність, - зазначив психолог відділу.




Останній раз редагувалося: 18.01.2024 22:48
Переглядів: 118
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті