Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 6 жовтня 2024
06:18

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


22 грудня 2023, 14:30

«Центр пробації прийняв участь у тренінгу «ШВИДКА ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА У КРИЗОВИХ СИТУАЦІЯХ»

20 грудня 2023 року психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Абашія Едуард Автанділович пройшов одноденний тренінг в рамках програми: «Трирівневе кризове навчання»: копінг-стратегії для кризових ситуацій; прийоми екстренної психологічної допомоги; техніки самодопомоги та самокорекції в період війни. Захід проходив з 18:00 до 21:30. Організатором тренінгу виступила громадська організація «МІЖНАРОДНИЙ ЦЕНТР ПСИХОСОЦІАЛЬНИХ РІШЕНЬ».

Дана програма є глибо практичною і базується на досвіді роботи з людьми, які переживають кризові та надзвичайні ситуації в житті. До програми навчання були включені міжнародні практики та стандарти щодо роботи з наслідками травматичних подій (Велика Британія, Ізраїль). Цей тренінг може бути корисним для педагогів, соціальних працівників, волонтерів, медиків, психологів, працівників органу пробації, а також усім, хто бажає навчитися надавати першу психологічну допомогу та прагне допомагати іншим людям.

В рамках тренінгу були опрацьовані техніки екстреної психологічної допомоги в разі марення і галюцинацій, апатії, ступору, рухових збуджень, агресії, страху, нервового тремтіння, плачу, істерики. Також було розглянуто види травматичного стресу, механізм впливу пережитої події та проведено особистий практикум з подолання травмуючих спогадів за допомогою технік «Внесення ресурсів», «Чорне-біле фото» тощо.




Переглядів: 266
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті