Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Gorod`ской дозор
Вc, 6 октября 2024
08:23

GOROD`СКОЙ ДОЗОР

АНД РВ


18 декабря 2023, 10:36

«Центр пробації успішно пройшов навчання щодо реалізації пробаційних програм»

17 грудня 2023 року психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Едуард Абашія успішно завершив онлайн-курс «Розвиток у працівників пробації навичок реалізації пробаційних програм» та отримав сертифікат.

Курс розроблено за спільної ініціативи Державної установи «Центр пробації», що при Міністерстві юстиції України та проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), що фінансується Урядом Канади та впроваджується компанією Alinea International.

Пробаційні програми впроваджуються в Україні з повнолітніми та неповнолітніми суб’єктами пробації з 2018 року. Це програми, що призначаються засудженій особі за рішенням суду і спрямовані на зміну її поведінки у відповідності до її криміногенних потреб.

Куратором пробаційної програми визначається представник персоналу органу пробації, який пройшов відповідне навчання.

Даний онлайн-курс має на меті ознайомити працівників пробації з базовою інформацією, необхідною для того, аби сформувати вірне усвідомлення сутності пробаційних програм та засад їх проведення.

«Пробаційні програми базуються на засадах когнітивно-поведінкової терапії (когнітивно-поведінкового втручання) та належать до короткострокових психологічних втручань. Когнітивно-поведінкова терапія дозволяє усунути виявлені криміногенні потреби (фактори ризику, які можна змінити)», - зазначив психолог відділу.




Документы по теме:

Последний раз редактировалось: 18.12.2023 10:41
Просмотров: 202
Все записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте