Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Gorod`ской дозор
Вc, 6 октября 2024
10:15

GOROD`СКОЙ ДОЗОР

АНД РВ


8 декабря 2023, 11:29

«Центр пробації здійснює співробітництво з Благодійною організацією «Благодійне товариство «Мережа 100 відсотків життя Дніпро»»

Психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Едуард Абашія інформує про наступне. В рамках реалізації проєкту: «Профілактика соціально значущих хвороб, а також сприяння у діагностиці та подальшому лікуванні ВІЛ-інфекції та вірусного гепатиту С серед суб’єктів пробації до Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області 06.12.2023 року завітали представники Благодійної організації «Благодійне товариство «Мережа 100 відсотків життя Дніпро».

Метою візиту було надання допомоги (послуг), проведення безкоштовних експрес-тестів.

«Своєчасне обстеження на ВІЛ може допомогти врятувати життя та попередити розповсюдження ВІЛ-інфекції. Завдяки сучасним лікам можна контролювати свій стан і зберегти здоров’я. В Україні антиретровірусні препарати доступні для кожної людини з ВІЛ та надаються безкоштовно. Своєчасне призначення високоактивної антиретровірусної терапії дозволяє людині зі СНІДом жити повноцінним життям та народжувати цілком здорових дітей», - зазначили представники благодійної організації.








Последний раз редактировалось: 24.08.2024 18:33
Просмотров: 174
Все записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте