Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 6 жовтня 2024
12:18

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


8 грудня 2023, 11:02

«Центр пробації приймає участь у профілактичному заході»

Психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Едуард Абашія інформує про наступне. Щорічно 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби із синдромом набутого імунодефіциту - ВІЛ/СНІДом.

З метою підвищення обізнаності про епідемію СНІДу, спричинену поширенням ВІЛ-інфекції, 06.12.2023 року до Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області завітали представники Денного центру соціальної адаптації дітей та молоді, яка є спеціалізованою службою Дніпровського міського центру соціальних служб.

Метою візиту було проведення просвітницьких та діагностичних заходів для працівників центру пробації та його відвідувачів. Консультування та тестування на ВІЛ проводилось безкоштовно за допомогою експрес-тесту оральним методом з дотриманням принципів добровільності та конфіденційності.

«Слинний або оральний тест на ВІЛ – це сучасний і швидкий спосіб діагностики. Він дуже простий у використанні, а його точність сягає 99 %», - зазначили представники Дніпровського міського центру соціальних служб.

«Подібні заходи дають змогу привернути увагу державних і громадських організацій та просто людей до проблеми СНІДу», - зазначили працівники відділу пробації.






Останній раз редагувалося: 24.08.2024 18:35
Переглядів: 178
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті