Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 6 жовтня 2024
04:12

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


4 січня 2024, 10:23

«Центр пробації успішно пройшов навчання щодо безбар’єрної грамотності та дотримання прав людини»

03 січня 2024 року психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Абашія Едуард Автанділович успішно пройшов освітню програму на тему: «Безбар’єрна грамотність» та отримав сертифікат.

Освітній серіал Міністерства цифрової трансформації України створено в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів» у співпраці із радницею – уповноваженою Президента України з питань безбар’єрності, громадською організацією «Безбар’єрність», представниками громадянського суспільства та експертами за підтримки проекту «Права людини для України», який фінансується Міністерством закордонних справ Данії та впроваджується Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні.

Проект є складовою портфеля проектів ПРООН з демократичного врядування та реформ, який спрямовано на зміцнення державних інституцій та довіри до відносин між державою та суспільством, дотримання верховенства права та прав людини, а також інклюзивних політичних процесів та соціальної політики, що зосереджують увагу на поліпшенні становища жінок, молоді та вразливих груп.

В сучасному суспільстві досі існують певні бар’єри. Несприйняття когось, хто відрізняється від інших, неприйняття людини через стереотипи, судження, забобони - також є бар’єром. Інклюзивність, тобто включення всіх громадян в певну систему освіти незалежно від їх фізичних, фізіологічних або інших особливостей дає можливість відкрити людям ширше бачення світу та звільнитись від упереджень у роботі з людьми, - зазначив психолог.




Останній раз редагувалося: 04.01.2024 10:59
Переглядів: 225
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті