Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 15 травня 2024
09:51

БЛОГИ

azm1n


1 грудня 2022, 13:39

Інформація про проект Еммануїл / Знайомство з автором

Привіт, мене звуть Андрій Афанасьєв і я є автор і розробник даного сайту. Сайт створений на платформі joomla 4 для читання та вивчення Нового Завіту в Інтернеті.

Новий Завіт є другою частиною Біблії, центральною фігурою якої є Ісус Христос, писання складається з 27 книг і містить 4 Євангелії Господа Ісуса.

Перші вихідні тексти книг Нового Завіту були складені грецьким койном — мовою, яка вважалася основною мовою східного Середземномор'я в середині I століття нашої ери.

Вибрані книги Нового Завіту були канонізовані Християнською Церквою і Новий Завіт став основним і основним джерелом віри в Сина Бога.

4 Євангелії, Дії Святих Апостолів, Соборні Послання Святих Апостолів, Послання Апостола Павла та Одкровення Іоанна Богослова – 27 книг, які були канонізовані Церквою на Вселенських Соборах.

Євангеліє від Матвія, від Марка, Луки та Іоанна стали основними книгами Нового Завіту, які віруючі християни вшановують і вивчають щодня.

Вивчення Нового Завіту на нашому сайті дає низку переваг для вас, як на нашому сайті немає реклами, платної реєстрації, і ви зможете використовувати його в будь-який потрібний час, на будь-якому необхідному пристрої.

Наш сайт адаптований під усі мобільні пристрої, смартфони, гаджети та ПК, містить зручне меню та розміщений на одному з найкращих хостингів в Україні.

Проект розроблений за особистими планами, мотивами, інтересами — тому я буду радий будь-яким вашим грошовим переказам на картку банку 5167—8033—0068—6743.

Як часто і з якою метою читати Євангеліє і Новий Завіт ми визначаємо самі, але кожен, хто вважає себе інтелектуальною і віруючою людиною, повинен хоча б раз у житті прочитати Новий Завіт.

Сподіваємося, що текст Нового Завіту просвітить вашу душу, змінить ваше життя і ви пізнаєте істинного Бога і Спасителя Господа Ісуса Христа.

Для зв'язку з адміністратором сайту використовуйте: +380671077767, [email protected], чат у вайбер або телеграм канал. Благослови вас Господь Бог. Амінь!


Останній раз редагувалося: 01.12.2022 13:39


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті