Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пн, 10 червня 2024
08:10

БЛОГИ

azm1n


1 грудня 2022, 05:28

Істини про Царство Небесне

Євангеліє – це навернення Христа до кожного з нас. Спаситель проповідує нам ті ж істини про Царство Небесне через тисячоліття, що й у синагогах Єрусалимських, у пустелях, містах Палестини за часів апостолів. Він запрошує нас стати очевидцями втілення Бога Слова, слухаючи Його вчення.

Євангеліє – це джерело життя, духовне джерело, яке насичує душу людини, дає можливість прозріти і почути голос Бога. Нам важливо пізнавати його глибину, щоб розвинути в собі навичку співвідносити з євангельським мірилом своє життя.

Згадаймо преподобного Серафима Саровського: він завжди носив із собою торбинку — у цій торбинці було Євангеліє. І скрізь, у будь-який час, коли з'являлася в нього така нагода, він читав, проходячи протягом тижня весь Новий Завіт.

З усього цього випливає, що ми покликані до того, щоб євангелія почала жити в нас. Щодня перебуваючи у стані вибору та вирішення різних завдань, ця книга має стати для нас мірилом у прийнятті рішень, дороговказом на шляху до порятунку.

Що сказати в ситуації, як відповісти на грубість, до якого помислу прислухатися, тощо? У будь-якій навіть незначній ситуації нам потрібно звірятися з компасом Євангелія.


Останній раз редагувалося: 01.12.2022 05:28


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті