Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пн, 29 квітня 2024
07:37

БЛОГИ

azm1n


1 грудня 2022, 13:48

Євангеліє та Новий Завіт на українській мові

Новий Завіт є другою частиною Біблії, центральною фігурою якої є Ісус Христос, Писання складається з 27 книг і є одкровенням Бога людям.

Ісус Христос – Господь, Бог, Син Бога, пророк, місія, цар, суддя, рятівник, учитель, радник, втішитель, істинний і всемогутній Бог.

Ісус Христос прийшов у наш світ, щоб відкрити людям світло Божої любові та бути Богом із нами. Він зцілив багато людей і хвороб, він вчив, годував, пішки ходив морем, воскрешав, виганяв, наставляв і був убитий.

Ісус, перетерпівши смерть, дав людям знання: про Бога, любов, силу і правду Божу. Він відкрив людям всемогутні чудеса Божі і став Господом та Царем.

Своїм життям і смертю Ісус відновив те, що було зруйновано, через Христа ми стали ще ближчими до Бога, Він прийняв нашу смерть, щоб ми прийняли Його життя, ранами Його ми зцілилися.

Як часто і з якою метою читати Євангеліє і Новий Завіт ми визначаємо самі, але кожен, хто вважає себе інтелектуальною і віруючою людиною, повинен хоча б раз у житті прочитати Новий Завіт.

Новий Завіт – це книга, яка відкриває людям істинного Бога і Господа Ісуса Христа, книга, яку християни вшановують і вивчають щодня.

Перші вихідні тексти Нового Завіту були складені грецьким койном — мовою, який вважався основною мовою східного Середземномор'я в середині I століття нашої ери.

Вибрані книги Нового Завіту були канонізовані Християнською Церквою і Новий Завіт став основним джерелом віри в Сина Бога.

4-е Євангелії, Дії Святих Апостолів, Соборні Послання Святих Апостолів, Послання Апостола Павла та Одкровення Іоанна Богослова – 27 книг Нового Завіту, які були канонізовані Церквою на Вселенських Соборах.

Євангеліє від Матвія, від Марка, від Луки та Іоанна стали основними книгами Нового Завіту, які віруючі християни вшановують і вивчають щодня.

Сподіваємося, що текст Завіту просвітить вашу душу, змінить ваше життя і ви пізнаєте істинного Бога і Спасителя Господа Ісуса Христа. Хай благословить вас Господь Бог, Амінь!


Останній раз редагувалося: 02.12.2022 09:56


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті