Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На 100 вулицях міста відновлено зовнішнє освітлення

На 100 вулицях міста відновлено зовнішнє освітлення
На 100 вулицях відновлено зовнішнє освітлення протягом 2014 року. Про це повідомили на комунальному підприємстві «Міськсвітло».

З-поміж інших зовнішнє освітлення відремонтовано на вул. Чернігівській, вул. Трансформаторній, вул. Богомаза, вул. Мінусинській (Амур-Нижньодніпровський район), вул. Наримській, вул. Потічній, вул. Лихачова (Красногвардійський район), вул. Дніпрельстанівській, вул. Сільрадській (Ленінський район), вул. Лебединній, вул. Маршала Тимошенка, вул. Пальмовій (Самарський район), вул. Новосільній, вул. Над'ярній, вул. Боброва (Кіровський район), вул. Тверській, вул. Оренбурзькій – (Індустріальний район), вул. Дружинників, вул. Глиняній, Гайсинській (Жовтневий район), пров. та вул. Маковського та вул. Майкопській (Бабушкінський район) та на інших. На цих вулицях замінено понад 2, 5 тисячі ртутних ламп на натрієві та змонтовано майже 90 кілометрів повітрянокабельних мереж.

Роботи з відновлення вуличного освітлення проводяться у кожному районі міста згідно титульних списків. Освітлення відновлюється коштом міського бюджету, на ці цілі протягом року було витрачено майже 5,6 мільйонів гривень, зазначають у «Міськсвітлі».

На балансі комунального підприємства «Міськсвітло» понад 2 тисячі кілометрів мережі зовнішнього освітлення, майже 63 тисячі світлоточок та 574 шаф зовнішнього освітлення.

Стосовно роботи вуличного освітлення можна звертатися до цілодобової диспетчерської служби КП «Міськсвітло»: тел. 745-31-29 та 745-13-07.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Олег  (02.11.16 22:59): Здравствуйте, у нас на ж/м Игрень Днепропетровск недавно меняли фонари на столбах а именно на улице Немировской но уже как 2 или 3 неделю так и не включили свет только на улице Немировкой Відповісти | З цитатою
kostiks111  (30.01.15 18:15): Хорошее дело! Спасибо городским властям! Вот только хорошие начинания у нас обычно продолжаются не очень... ул.Благоева (между Кирова и Короленко) - поменяли светильники и провода, подключили - КРАСОТА!!!, только когда прошлой зимой веткой оборвало провода, так до сих пор один квартал без освещения, на втором квартале одна лампа перегорела, а две работают в режиме цветомузыки... звонил пару раз прошлым летом в диспетчерскую - реакция нулевая! Просто жалко, что город потратил деньги на новое оборудование, а оно не работает... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті