Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На різдвяні канікули до Дніпропетровська приїдуть 50 дітей з Донбасу

На різдвяні канікули до Дніпропетровська приїдуть 50 дітей з Донбасу
На різдвяні канікули до Дніпропетровська приїдуть 50 дітей з Донбасу. Це діти з міста Красногорівка, що знаходиться в 10 км від Донецька, які пережили справжні жахіття конфлікту на Донбасі.

Для них храм Різдва Пресвятої Богородиці Дніпропетровської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату разом з облдержадміністрацією підготували святкову програму.

«Ми хочемо, подарувати дітям справжнє різдвяне диво, щоб вони забули про війну, про яку вже знають не з чуток», - зазначив радник голови облдержадміністрації Борис Трейгерман.

Зокрема, 6 січня о 14-00 відбудеться зустріч дітей з Красногорівки в Дніпропетровському театрі опери та балету, де вони переглянуть казкову виставу.

О 16.00 на маленьких гостей міста очікує екскурсія казковим містечком, що біля облдержадміністрації, а також прогулянка біля центральної ялинки.

Як розповів голова капеланської служби Дніпропетровської єпархії прот. Дмитро Поворотний, 7 січня 2015 року о 9-00 у Дніпропетровську у храмі Різдва Пресвятої Богородиці ( ж/м Комунар, вул. Набережна заводська, Дерев'яний храм) розпочнеться святкова Божественна літургія, яку очолить Владика Симеон.

Після цього об 11-30 відбудеться Різдвяний концерт. В ньому візьмуть участь творчий колектив театру ім. Т.Г.Шевченка, церковний хор, діти недільної школи та інші дитячі та дорослі колективи. Під час святкування відбудеться дитячий конкурс «Різдвяний Ангел» та презентація різдвяної куті і випічки. Після концерту дітям будуть роздані подарунки. О 15-30 діти відвідають цирк з програмою «Місто казкових героїв».

Gorod.dp.ua на Facebook.


оЖИДач  (06.01.15 12:02): Это дети патриотов или сепаратистов? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті