Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровські вогнеборці проводять навчальну роботу з малюками

|«« «« »» »»|

Час канікул – найкраща пора для цікавих та змістовних пригод, які можна розділити зі своїми друзями. Провести один день зі справжніми рятувальниками та дізнатися багато героїчних історій можливо не лише у кіно, а ще й під час відвідування пожежно-рятувальної частини.

Цього тижня співробітники 19 державної пожежно-рятувальної частини міста Дніпропетровськ радо приймали маленьких гостей. Шукачі пригод, які навчаються в 1 класі навчально-виховного комплексу №137 завітали до підрозділу ДСНС.

Тут вогнеборці показали дітям пожежно-рятувальну техніку та спеціальне обладнання, одяг пожежних та засоби захисту від різних видів ураження. Малеча мала можливість поставити свої питання, та дізналася характеристики та особливості техніки, час виїзду рятувальників на виклик, та багато життєвих історій, коли оперативне реагування допомогло вберегти людське життя.

Екскурсія дала змогу поєднати цікаве з корисним, малечі нагадали правила безпеки життя в побуті та на природі, розповіли, як діяти в разі виявлення пожежі, підозрілого предмета, попередили про заборону вживання дикорослих грибів. Також співробітники служби порятунку переказали дітям історії зі своєї служби, головними героями яких стали їх ровесники. Деякі оповіді були з гарним закінченням, а деякі – ні. Проте всі вони стали корисними для маленьких слухачів, адже навчили, що в будь-якому віці треба знати перші дії в небезпечній ситуації та враховувати наслідки власних вчинків.

Дітям роз'яснили важливі сезонні правила під час перебування на осінніх канікулах, безпечного поводження на водоймищах та з обігрівальними приладами вдома. Також відбулися цікаві вікторини й конкурси. А школярі завітали не з порожніми руками, принесли рятувальникам малюнки та розповіли вірші про правила пожежної безпеки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті