Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рятувальники борються з горінням очерету в Дніпропетровському районі

Рятувальники борються з горінням очерету в Дніпропетровському районі
30 жовтня о 10:21 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у Дніпропетровському районі вздовж автодороги «Дніпропетровськ - Царичанка - Кобеляки - Решитилівка». Від необережного поводження з вогнем невідомою особою сталося займання очерету на відкритій території на площі 4,9 га.

Для ліквідації пожежі задіяні оперативно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС у Дніпропетровській області у складі 15 чоловік особового складу та 6 одиниць техніки. Через особливості пожежі, осередок якої знаходиться на глибині від 30 сантиметрів до 1 метра, вогнеборцями проводиться проливка водою місця займання. Також робота рятувальників ускладнюється неможливістю наближення до самого осередку пожежі, так як існує небезпека провалення в осередки загоряння. Тому заливка водою проводиться по кромці пожежі. Вода подається з найближчої водної артерії річки Оріль, з відстані близько одного кілометра.

Через особливості місцевості та надміру вологість, внаслідок погодних умов у вечірній період, а також зранку тут виникають тумани, які ускладнюють видимість на автошляху. Задимлення від пожежі не створює ускладнення для дорожнього руху. Аби попередити виникнення ДТП в період ускладнення погодних умов на даній ділянці дороги чергують співробітники ДАІ ГУ МВС в Дніпропетровській області.

«За час прибування пожежно-рятувальних підрозділів на місці події сталася 1 дорожньо-транспортна пригода. Наскільки нам відомо, внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Задимлення від пожежі не створює перешкод для руху автомобілів. Наразі видимість задовільна», - зазначив з місця події керівник гасіння пожежі заступник начальника Головного управління полковник служби цивільного захисту Олександр Шевченко.

На даний час тривають дії з ліквідації пожежі. Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області звертає увагу водіїв на дотримання правил дорожнього руху!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті