Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
13:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За три дні в Дніпродзержинську закрито 372 люки

За три дні в Дніпродзержинську закрито 372 люки
У Дніпродзержинську за останні 3 дні закрито люками 372 оглядові колодязі. Така активна робота розпочалась після жорсткої критики губернатором Дмитром Колєсніковим міської влади та звільнення директора Дніпродзержинського міськводоканалу Миколи Проши.

Уже в п'ятницю на вулиці міста вийшли ремонтні бригади. Роботи із закриття люків велись і в вихідні дні. Зокрема було залучено бригади міськводоканалу і міськтепломереж. Ця робота продовжується і сьогодні. За дорученням керівника регіону Дмитра Колєснікова процес закриття люків на постійному контролі департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації. Постійно проводить моніторинг виконаних робіт та виконання планів по закриттю люків з виїздом на місце.

Як зазначає директор департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації Олексій Бурік: «Дуже важливо, що люди бачать результат. Часто до нас підходять жителі міста з вдячністю, кажуть, що тепер можуть бути спокійні за своїх дітей».

4 липня буде проведений тендер щодо закупівлі 3,5 тисяч антивандальних люків. По завданню Дмитра Колєснікова їх установка буде контролюватися департаментом житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації.

Нагадаємо, що після жорсткої критики керівника регіону Дмитра Колесникова було звільнено директора Дніпродзержинського міськводоканалу Микола Проша. Відповідне розпорядження підписав Дніпродзержинський міський голова Станіслав Сафронов.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

7  

Себастьян Перейро  (06.06.13 18:30): Я рад за жителей Днепродзержинска, но хотелось бы знать: А в днепропетровске люки будут закрывать? Или сейчас главное подготовка к Олимпиаде 2022г.?...
Жанна Орлеанская  (04.06.13 09:23): Надолго ли?
Му МУ  (04.06.13 06:34): Странный вопрос.Что должно произойти?
Человеческий детёныш должен провалиться в люк на всегда. Будем ждать.
Злой папа  (03.06.13 22:10): А что должно произойти в Днепре, что бы закрыли все люки и ливневки??? Обговорення: 1
Валяю дурака  (03.06.13 21:34): Дополнительный заработок может стать основным источником дохода
Пробегал мимо  (03.06.13 19:34): Жаль только, что цена этого "покращення" - жизнь ребенка.
1

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті