Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Віктор Янукович та Дмитро Колєсніков відкрили перший в Україні завод з виробництва преміксів концентратів та комбікормів «Інбел»

|«« «« »» »»|

У селищі Орлівщина Новомосковського району відкрився перший в Україні завод з виробництва преміксів концентратів та комбікормів «Інбел».

Потужність одного з найсучасніших підприємств Європи складає 36 тис тонн на рік. Це дозволить Дніпропетровщині не тільки повністю забезпечувати потребу України у якісних кормових добавках для сільськогосподарських тварин, а й поставляти продукцію закордон. Урочисто запустив роботу підприємства, натиснувши на пускову кнопку, Президент України Віктор Янукович. Також у відкритті заводу взяв участь губернатор Дмитро Колєсніков.

Розвиток сільського господарства – один з пріоритетних напрямків державної політики президента України Віктора Федоровича Януковича. Адже результативна робота агропромислового комплексу забезпечує продовольчу безпеку мешканців країни та стабільні ціни на продукти харчування.

«Сьогодні ми відкриваємо завод у чистому полі з чистого аркуша. Україна зацікавлена в появі таких підприємств, у тому числі за рахунок інвестицій та інвесторів, тим більше що сільськогосподарське виробництво є пріоритетною галуззю економіки держави. Потужність та обсяги виробництва цього підприємства відповідають найсучаснішим вимогам світового рівня. Це один з кращих заводів, побудованих останнім часом в Європі і перший у своєму роді на території України», - зазначив Віктор Янукович.

Агропромисловий комплекс Дніпропетровської області відіграє важливу роль на загальнодержавному рівні та є невід'ємною частиною економічного потенціалу країни. Галузь тваринництва – одна з головних складових цього комплексу, стабільне функціонування якої залежить від наявності стійкої та якісної кормової бази.

Тому відкриття на Дніпропетровщині першого в Україні заводу з виготовлення преміксів концентратів та комбікормів «Інбел» - подія державного масштабу.

Будівництво заводу з виготовлення преміксів концентратів та комбікормів «Інбел» розпочалося на Дніпропетровщині у 2011 році. Раніше спеціальні кормові добавки для сільськогосподарських тварин, які збалансовують їх раціон та підвищують продуктивність, в Україні не вироблялися. Через це вітчизняним товаровиробникам доводилося купувати їх за кордоном.

Потужність заводу «Інбел» складає 36 тис яч тонн на рік. Всього 60% продукції підприємства дозволить на 100% забезпечити потребу України у преміксах. Інші 40% поставлятимуться закордон.

«Інбел» оснащений за останнім словом техніки та є одним з найсучасніших заводів з виробництва преміксів концентратів та комбікормів у Європі. На його будівництво та обладнання було залучено 160 млн грн. приватних інвестицій.

До складу заводу входить основне виробництво та допоміжні служби, які займаються обслуговуванням. Кількість працівників – 47 чоловік.

Gorod.dp.ua на Facebook.


leod  (22.05.13 11:06): Конец пришёл курортной зоне, лесу...Это ж надо -целых 47 рабочих мест! Хотя, переработка с\х продукции на месте - идея правильная, в принципе. Только строить надо бы не в чистом поле (чтобы его не пачкать), а , например, на месте какого-нибудь ранее сдохшего сахарного или консервного завода, которых по области полно. Відповісти | З цитатою
Рус  (22.05.13 10:18): С.х. одно из не многих направлений куда можно вкладывать денежки, остальные отрасли поделены. Себестоимость продукции украинского производства слишком высока и не конкурентна на мировом рынке, т.к. слабые или отсталые технологии. А людей работает мало потому, что все автоматизировано. Если бункера с сырьем заполнены, то продукцию можно изготавливать прямо из дома, через интернет. Відповісти | З цитатою
Вера  (22.05.13 09:54): "На его строительство и оборудование было привлечено 160 миллионов гривен частных инвестиций".

До чого тут Янукович та інші держслужбовці
Відповісти | З цитатою
Вера  (22.05.13 09:47): Чому саме в Орловщині вирішили збудувати найбільший в Європі комбікормовий завод?

Здається мені, що Орловщина завжди була зоною оздоровлення та відпочинку мешканців нашої області та інших областей.
Відповісти | З цитатою
Матильда  (21.05.13 23:09): А кому принадлежит этот заводик? Явно не государству. Так почему же этот высокопоставленный чиновник с другими чинушами за НАШИ налоги так наши деньги разбазаривает? Да и нас, запирая в пробках, от работы и других важных для нас дел отстраняет?
Беспредел!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
шлёпнога  (21.05.13 22:58): ПР- вы действительно думаете, то, что вы ТВАРИте не доходит до основной массы думающих людей???вы со своими Вадиками румынами далеко не уедите... тяжело жить в стране М.Р.А.З.ЕЙ...была бы возможность, лично стрелял бы вас петухов...!!! Відповісти | З цитатою
Надоело  (21.05.13 22:21): Отзовитесь все кто в пробках сегодня торчал!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Имя  (21.05.13 22:20): На откорм приезжал... Відповісти | З цитатою
Непокорный!!!  (21.05.13 20:40): Вернить нам Тимошенко,Лазаренко ,та Кучму.При них Сичеслав процветав як жемчужина! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1111111111  (21.05.13 19:19): В Днепропетровске 3 вида стихийных бедствий: сильный ливень, сильный снегопад и приезд Януковича. Во всех трех случаях планы большинства жителей города идут лесом... Просто человек-контрацептив Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1 2 3
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті