Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Відомий виробник аудіо-обладнання з Китаю, представив унікальний «музичний» смартфон

Відомий виробник аудіо-обладнання з Китаю, представив унікальний «музичний» смартфон

Ще на початку цього тижня, компанія Moondrop поділилася першими фото першого у світі “музичного” Андроїд - смартфона MIAD 01. Після цього, у мережу почало надходити все більше відомостей про очікувану новинку. А, 25 квітня, відомий виробник оголосив про початок її продажів у Китаї за 2 499 юанів (приблизно, 320 - 345 доларів).

Серед відмінностей, які відрізняють цей пристрій від інших, є незвичний дизайн та наявність потужної аудіосистеми. Згідно з матеріалом Android Authority, остання матиме змогу замінити власникам музичний плеєр Hi-Fi. Гаджет отримав якісний екран, що дозволяє запускати, наприклад казино з миттєвими виплатами та найкращими ігровими автоматами в гемблінговій індустрії. 

Про параметри звуку та зовнішній вигляд MIAD 01


Mobile Internet Audio Device 01 характеризується виробником, як гаджет для шанувальників музики та якісного саунду. Пристрій має вбудовану систему Cirrus Logic Master HIFI, спеціальний додаток для налаштувань динаміків та навушників, а також сотню ступенів регулювання гучності. Разом з цим, MIAD 01 отримав відразу два роз’єми під гарнітури:

  • Звичайний, на 3.5 мм;

  • Професійний (балансовий) на 4.4 мм.

Щодо дизайну, новинка виглядає дещо незвично тому, що на пластиковій панелі знаходяться написи у стилі кіберпанк. Задня частина корпусу має подвійну камеру та ліхтарик спалаху. А, кнопки, які розташовані з боку, мають помаранчевий колір. Цікаво, що зверху присутній масивний виступ, у якому міститься вся аудіоначинка. 

Окремо, гаджет матиме чипсет Mediatek Dimensity 7050 на 8 ядер. Він підтримує 12 Гб оперативної пам’яті та 256 Гб - вбудованої. Але, відповідний обсяг можна збільшити до 2 Тб. 

Інші відомі можливості “музичного” гаджета

Сучасний MIAD 01 має якісний OLED-дисплей на 6.7 дюймів, який підтримує якість зображення 1080p. До того ж Moondrop обіцяє понад добу активної праці у режимі відтворення музики завдяки батареї на 5 000 мАг та швидкій зарядці у 33Вт. Окремо, музичний пристрій має й не погані фотоможливості завдяки основній камері на 64Мп та фронтальній - 32Мп. 

За заявою виробника, цей телефон працює на чистій версії Андроїд, без будь-яких додаткових прошивок. Щобільше, він зручно лежить у руці та має вагу 202 грами. При цьому, китайський ринок вже почав працювати з брендом щодо продажів цього унікального пристрою. І якщо перекласти на гривню, його вартість складає приблизно 13 500 грн. 

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті