Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чергування містом. Новий КТ у 6-тій міській лікарні Дніпра та перевірка укриття

|«« «« »» »»|

6-та міська лікарня Дніпра. Тут установили новий апарат комп'ютерної томографії.

«Технічні можливості цього апарату дозволяють швидко робити сканування та побачити все у різних проєкціях. Зображення виводиться після дослідження на комп’ютер, й лікар може його детально дослідити. Завдяки цьому апарату ми швидко дізнаємося про патології внутрішніх органів, залоз та судин, що можуть впливати на здоров'я пацієнта. Діагностика на цьому апараті дозволяє виявити й пухлини. До того ж робота з цим сучасним апаратом дозволить мінімізувати рентгенівське опромінення для пацієнта», - розповіла лікарка-рентгенолог Лілія.

Томограф розмістили у травматологічному корпусі. Зараз апарат готують до підключення, а лікарі завершують навчання по роботі на ньому.

«До того ж у закладі зробили ремонт коштом міста. Є вбиральні для маломобільних. Ще оновили вхід до відділення. Улаштовані пандуси, під’їзди, якщо людина на кріслі колісному, є лавочки тощо», - прокоментувала Олександра Бодня, заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради.

3 травня вона чергує містом.

Авжеж, перевірили й укриття в цій лікарні. Воно обладнане генератором та навіть операційною.

«Тут є місця для сидіння, запаси питної та технічної води та WI-FI. Укриттям користуються лікарі, пацієнти та мешканці прилеглих районів. Є ліки, шанцевий інструмент. Побаченим – задоволена», - підсумувала Олександра Бодня.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті