Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 03 мая 2024
22:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре на Набережной продолжают строить очень яркий комплекс

В Днепре на Набережной продолжают строить очень яркий комплекс

Название этого жилого комплекса «Фестивальный» соответствует его очень яркому внешнему виду.

Этот ЖК был построен на перекрестке Набережной Сичеславской и улицы Литейной, напротив Фестивального причала.

И сейчас началось строительство его второй очереди. Его проводят по проекту ООО «Каркас Днипро». Главный архитектор этого проекта Виктор Королев рассказал сайту izba-ua.com о подробностях этого интересного проекта:

«Ось вже третій рік наша країна знаходиться у стані непримиреної війни з агресором – але, попри усі намагання ворога перетворити життя українського народу на некерований хаос, з цього нічого не виходить, бо більшість з нас намагається жити й працювати як звичайно, тобто у повній згоді із слоганом «business as usual».

Будівельники зводять нові житлові комплекси, архітектурні компанії ці комплекси проектують – а деякі з них ще й повністю реструктуруються і переформатуються, щоб працювати швидше й ефективніше.

Ми хочемо представити вам ще один житловий комплекс, що будується зараз за проектом цієї ж компанії, а саме – ЖК «Фестивальний» (точніше, його «друга черга»). Але за цей час в ТОВ «Каркас Дніпро» трапилися великі зміни – втім, надаємо слово головному архітектору проекту ЖК «Фестивальний» Віктору Корольову.

— У ці бурхливі тяжкі часи компанія «Каркас-Дніпро» бачить для себе нові можливості. За рахунок внутрішнього потенціалу і здатності до розвитку і перетворення ми можемо рухатися вперед ще швидше і якісніше.

Нашою компанією ТОВ «Каркас Дніпро» було виконано проект «другої черги» ЖК «Фестивальний» (1-й етап будівництва деякий час тому було завершено), а саме: житловий Будинок-3 у ЖК «Фестивальний», житловий Будинок-4 у ЖК «Фестивальний» та підземний паркінг між цими двома будинками ЖК «Фестивальний» в районі вул. Вернадського та вул. Колодязній у м. Дніпро. Загальна площа ЖК «Фестивальний» становить 23 500 кв. м.

В результаті нашої роботи ми досягли значної економії на обсягах залізобетонних конструкцій. Сукупна економія при будівництві ЖК «Фестивальний» склала 3000 кв. м».

Фото – ООО «Каркас Днипро».








Gorod.dp.ua на Facebook.


malina  (28.04.24 17:58): Со всех утюгов и холодильников только и слышно: война в стране, война в стране, донатьте на ЗСУ, мобилизация, а так посмотришь - да какая там война, вон комплексы строятся, асфальт и плиточку кладут... Ответить | С цитатой
Я не поняла..  (24.04.24 01:46): А ПВО и ВСУ в состоянии защитить этот комплекс от посягательств завистливого северного соседа? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Гость  (23.04.24 14:09): Кому-то война , а кому-то и комплекс "Фестивальный" ...
Вообще без комплексов люди живут ...
Ответить | С цитатой
О-хо-хох  (23.04.24 11:26): Для кого это все строится? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Вася  (23.04.24 11:06): Доступ в этот анклав не для простых смертных Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте