Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До Дніпра прибула партія автобусів з Мілана

До Дніпра прибула партія автобусів з Мілана

Дніпро отримав свою частину автобусів з Мілана та консультує інші громади щодо оформлення їхніх партій цього громадського транспорту.

Після укладених мерами Борисом Філатовим та Джузеппе Салою домовленостей про співпрацю, Дніпро отримав першу партію автобусів від Мілана. Далі цим громадським транспортом місто забезпечить місцеве самоврядування по всій країні — там, де це найбільш необхідно людям.

«Дуже потужна допомога від наших італійських друзів. Автобуси в гарному стані. До Дніпра з Італії вони приїхали своїм ходом. Наші спеціалісти оглянули їх. Зараз ми завершуємо оформлення документальне і використовуватимемо їх у напрямах для міського господарства», — зазначив Борис Філатов.

Решта з майже 40 автобусів, які Мілан надає Дніпру як хабу міжнародної допомоги, будуть відправлені до близько десятка українських громад у Волинській, Одеській, Харківській, Полтавській, Рівненській, Черкаській, Херсонській та Хмельницькій областях. Дніпро також консультує їх щодо оформлення необхідних документів для отримання громадського транспорту.








Gorod.dp.ua на Facebook.


123  (09.04.24 09:36): Автобусы дарят бесплатно,
а с нас берут деньги-
скажите это пану Джузеппе.
Почему нищая Испания не просит львовские автобусы у богатой Украины?
Відповісти | З цитатою
М-м-да-а  (08.04.24 19:16): Журналисты как всегда на высоте. Информацию по нормальному дать не могут. Сколько автобусов прибыло? Сколько остается в Днепре? Понятно только , что 40 шт. поедут в другие города. Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (08.04.24 14:01): поинтересуйтесь, по чем утилизация такого автобуса в милане))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті