Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чи знають дніпряни товари, які виготовляються у Дніпрі (опитування)

Чи знають дніпряни товари, які виготовляються у Дніпрі (опитування)

У Дніпрі виготовляються різноманітні товари, такі як улюблені шоколадки «Міленіум», освіжаючий напій «Біола» та практичні серветки «Фрекен Бок». Підтримка місцевих виробників – це не лише зручність, але й допомога економіці та сприяння розвитку нашого міста.

Чи віддають дніпряни перевагу місцевим продуктам та чи впізнають їх, – дізнавалися журналісти «Нашого Міста».

У Дніпрі виготовляють товари, які стали відомими для всієї України. Але чи віддають місцеві мешканці перевагу товарам з рідного міста і чи впізнають їх на полицях магазинів – журналісти вирішили показати продукти з товарними марками «Міленіум», «Біола», «Фрекен Бок» та «Мушкетер» і спитати у дніпрян, чи знають вони з якого міста України походять ці бренди.

Так, більшість опитаних дніпрян правильно відповіли на питання стосовно місця виробництва товарів. Найбільша кількість респондентів знають про походження товарної марки «Біола».

«Я знаю, що свого часу “Біола” була спонсором футбольної команди Дніпро, значить це можливо пов’язано з нашою місцевою географією – значить це наш регіон», – поділився своєю думкою Фідель.

Але дехто з дніпрян пов’язував ці відомі бренди з іншими містами України. Що відповідали місцеві мешканці – дивіться у нашому відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.


Оксана  (04.04.24 12:32): А как же Moroz мороженое снеговик и много замороженных овощей/фруктов, Злагода, Днипромлин, Олейна. Это ко всему вышесказанному Відповісти | З цитатою
мда  (03.04.24 19:44): А про ранее выпуcкавшиеся троллейбусы, пылеcoсы, телики и т. д. гоpoжане знают/помнят, интересно... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 4
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті