Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
11:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За тиждень енергетики повернули електропостачання майже 180 тисячам родин Дніпропетровщини

За тиждень енергетики повернули електропостачання майже 180 тисячам родин Дніпропетровщини

З 18 по 24 березня енергетики ДТЕК повернули світло у понад 250 населених пунктів Дніпропетровської області, жителі яких залишилися без електропостачання внаслідок масштабних російських атак. Знову зі світлом – майже 180 тисяч родин регіону.

Спеціалісти ДТЕК Дніпровські електромережі відновлюють зруйновані ворогом лінії та електрообладнання, щойно отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Мета – забезпечити міста та села електроенергією, що необхідно для нормального життя мешканців регіону.

Минулого тижня ворог здійснив наймасштабніші атаки по енергетичних об'єктах країни за останній час. Руйнувань зазнали об'єкти генерації, передачі та розподілу електроенергії, що призвело до необхідності обмеження енергоспоживання. Зокрема в Дніпропетровській області для стабілізації ситуації за розпорядженням НЕК Укренерго довелося двічі застосовувати екстрені відключення світла.

З 18 по 24 березня фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання для 178 969 родин у 253 населених пунктах Дніпропетровщини, що були знеструмлені через ворожі удари. Тільки за минулу добу повернули електрику у майже 800 домівок в 4 населених пунктах області.

Завдяки злагодженій роботі енергетиків регіону наразі всі постраждалі райони повністю зі світлом.

Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі та енергетики всієї країни докладають максимум зусиль, щоб якнайшвидше повертати світло в оселі українців. Аварійні роботи проводять, щойно отримують дозвіл від ДСНС та військових.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті