Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі назовуть сквер на честь загиблого поліцейського Олександра Гостіщева

У Дніпрі  назовуть сквер на честь загиблого поліцейського Олександра Гостіщева

У Дніпрі, на проспекті Героїв, хочуть назвати зелену зону на честь Олександра Гостіщева.

Чоловік був командиром полку “Цунамі” бригади Нацполіції “Лють”. Він загинув під час російської ракетної атаки по Одесі. Йому назавжди залишиться 41 рік.

Олександр був родом із Дніпра. На його честь пропонують назвати сквер на проспекті Героїв, в районі будинків №46 та №48. Про це йдеться у проєкті рішення Дніпровської міської ради.

Аби такий сквер з’явився, документ мають підтримати депутати міськради Дніпра, а потім підписати міський голова. Інформатор вирішив подивитися, як ця зелена зона виглядає зараз.

Хто такий Олександр Гостіщев

У 2014 році Олександр розпочав свій бойовий шлях бійцем батальйону “Дніпро-1”. ПІсля — став командиром та брав участь у боях на Донецькому напрямку. Тоді вдалося вивести з оточення українських військових в Іловайську. У 2015 році очолив одне з відділень поліції, у 2017 — став начальником управління патрульної поліції Луганської області. Через два роки обіймав посаду начальника управління патрульної поліції в Одеській області.

У 2022 році поліцейського призначили командувачем зведеного батальйону поліції Одеської області “Цунамі”. Під його командуванням бійці брали участь в оборонних та наступальних операціях на Херсонському напрямку, звільняли селище Давидів Брід та місто Херсон.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Ракоед  (19.03.24 22:19): Авто Гостищева сбило женщину в Одессе.
Водитель скрыл это от скорой помощи и полиции.
Відповісти | З цитатою
???  (19.03.24 18:23): Скоро город превратится в НЕКРОднепр. Или по другому- город-полукладбище. ((Трандец. Здравые умом присваивают названия, дают имена, создают памятники, устанавливают мемориальные доски ТОЛЬКО после окончания войны. А если война продлится ещё года три и погибнут ещё тысяч 10 - 20, где вы найдете свободные улицы и площади ??? Маразм. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті