Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ліквідація пожежі через ворожу атаку, гасіння сміттєбаків: як минула новорічна ніч для підрозділу ДСНС

|«« «« »» »»|

У Дніпрі за минулу добу, 31 грудня, підрозділ загону ДСНС здійснив 6 оперативних виїздів: на ліквідацію пожежі внаслідок ворожої атаки, гасіння сміттєвих баків. Також зафіксований один виклик, який не підтвердився.

«До місця події на гасіння незначних пожеж були направлені по одному відділенню. А на ліквідацію ворожого обстрілу — 8 одиниць основної техніки та 2 автодрабини. В оперативному розрахунку постійно перебувають 13 одиниць основної пожежно-рятувальної техніки. Це й автоцистерни, 6 спеціальних пожежних машин, 4 автодрабини, штабний автомобіль та автомобіль газодимозахисної служби», — розповів заступник начальника з реагування на надзвичайні ситуації державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Олександр Лимар.

Дніпровське міське Управління ДСНС 1 січня відвідав заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дмитро Редька. Він цього дня чергує по місту.

«Ознайомилися з добовим зведенням. Поспілкувалися з керівництвом загону, зокрема й щодо їхніх потреб. Дніпровська міська рада постійно взаємодіє з підрозділами ДСНС, які обслуговують місто, надаємо допомогу за запитами керівництва», — зазначив Дмитро Редька.

Під час інспекційного обʼїзду черговий по місту перевірив і укриття за адресою: вул. Панікахи, 23.

«Це найпростіше укриття розраховане на 100 осіб. Є цілодобовий доступ мешканців сюди. Укриття відповідає нормам, є все необхідне. Серед іншого й достатньо місць для сидіння, запаси питної й технічної води, вогнегасники, аптечка тощо. Тож за необхідності люди можуть сюди приходити», — додав Дмитро Редька.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті