Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
04:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі за день виявили 6 нелегалів з рф, Узбекистану та Вірменії

У Дніпрі за день виявили 6 нелегалів з рф, Узбекистану та Вірменії

20 грудня працівники Міграційної служби Дніпропетровщини спільно зі співробітниками СБУ та Національної поліції провели заходи "Мігрант".

Внаслідок спільних дій вони виявили та затримали двох громадян Росії, двох громадян Узбекистану та двох громадян Республіки Вірменія, які незаконно перебували на території нашої держави.

Згідно з чинним законодавством, всіх затриманих осіб притягнули до адміністративної відповідальності за порушення правил перебування в Україні та ухвалили рішення про примусове повернення до країн походження.

На цей час всі зазначені громадяни знаходяться у пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, повідомили у Міграційній службі Дніпропетровської області.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті