Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Життя прекрасне». У Дніпрі відкрили виставку картин Сергія Фадєєва

«Життя прекрасне». У Дніпрі відкрили виставку картин Сергія Фадєєва

У Дніпрі на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр відкрили експозицію картин Сергія Фадєєва «Життя прекрасне». Ознайомитися з роботами митця запрошують всіх поціновувачів мистецтва.

Як зазначають організатори, Сергій Фадєєв — художник з унікальною манерою, а його роботи випромінюють позитив та наповнені життям.

«Твори пана Сергія брали участь у багатьох виставках в Україні та за кордоном. З його роботами знайомляться в Художньому музеї Дніпра та у приватних колекціях в Україні, Польщі, Франції, Німеччині, США та Сінгапурі», — коментують у Гончаренко центрі.

За словами директорки простору Вікторії Паніної, за чотири місяці існування простору в Дніпрі вдалося провести вже чотири виставки робіт талановитих художників.

«Щомісяця ми публікуємо анонси виставок, аби до простору приходили художники зі своїми роботами. За цей час у центрі відкривали експозиції різних митців та жанрів, зокрема роботи у техніці петриківського розпису, що походить з Дніпровщини. Тож виставка Сергія Фадєєва — продовження нашої прекрасної традиції збирати митців та поціновувачів мистецтва в одному місці», — додає Вікторія.

Виставка триватиме з 6 грудня до 5 січня. Усіх охочих ознайомитися з роботами художника запрошують завітати до Гончаренко центру в Дніпрі за адресою вул. Старокозацька, 40б.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Евгений  (08.12.23 10:27): Жизнь прекрасна, но, судя по первой картине, речь не про Украину. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті