Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

БК «Прометей» з перемоги розпочав друге коло Єврокубку

БК «Прометей» з перемоги розпочав друге коло Єврокубку

Вчора увечері наші земляки в гостях обіграли БК «Гамбург» – 97:83.

Ця перемога дозволила баскетболістам зі Слобожанського під Дніпром зрівняти свій баланс перемог та поразок у Єврокубку – тепер їх по 5. Цим «Прометей» значно покращив свої шанси на вихід у плей-офф турніру.

Про матч у Німеччині в клубі розповіли таке:

«Прометей» розпочав друге коло регулярного чемпіонату Єврокубка впевненою перемогою над «Гамбургом» - 97:83.

Українська команда доволі швидко та впевнено розпочала зустріч. Однак вже на 14 секунді травми зазнав Калеб Агада – баскетболіст травмував палець, але зумів повернутися на майданчик ще у першій половині матчу. За перші 20 хвилин у «титанів» не виникало серйозних проблем – їм вдалося набрати по 26 очок в кожній з перших двох чвертей, контролювати хід матчу та піти на перерву із перевагою «+17».

По перерві «Гамбург» знову спробував нав'язати боротьбу підопічним Ронена Гінзбурга, однак їм вдалося зберегти контроль над перебігом зустрічі та виграти ще й третю 10-хвилинку.

В заключній чверті «титани» вгамували кілька ривків «Гамбурга», який все ж зумів підтягнутися в рахунку, та довели матч до свого переможного завершення.

Найефективніших гравцем матчу став центровий Онджей Балвін, який набрав 15 очок та виконав 8 підбирань.

Головний тренер «Прометея» Ронен Гінзбург прокоментував перемогу над «Гамбургом» в Єврокубку на післяматчевій пресконференції.

«Це була важлива гра для нас. Ми не могли дозволити собі програти тут. Ми знали, що «Гамбург» грав без тиску, це хороша команда, яка грає дуже добре.

Думаю, ми контролювали більшу частину гри. В останній чверті ми почали втрачати фокус, «Гамбург» зробив хорошу роботу і гра почала бути цікавішою для фанатів. Але я щасливий, що ми зуміли цей матч довести до перемоги»

Ця перемога стала п'ятою для «Прометея» в нинішньому сезоні Єврокубка. Тепер результат команди – 5 перемог при 5 поразках.

Цієї неділі, 10 грудня, на «червоно-білих» чекає виїзний матч ЛЕБЛ проти БК «Університет Латвія», а наступної середи, 13 грудня, «Прометей» зіграє домашній матч Єврокубка із турецьким «Бешикташем».

Фото БК "Прометей".




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті