Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі працює медична інформаційна система «Каштан»

У Дніпрі працює медична інформаційна система «Каштан»

У Дніпрі з 2018 року працює медична інформаційна система «Каштан». Вона дозволяє виписувати електронні рецепти, направлення, довідки, оформлювати лікарняний, а також укладати декларації з пацієнтами. Раніше це займало багато часу.

«Також пацієнти завдяки МІС «Каштан» можуть дистанційно записуватись на прийом, отримувати інформацію онлайн про відвідування того чи іншого лікаря, результати аналізів, призначення ліків тощо. Все це зручно як для нас, так і для наших пацієнтів. Система працює вже доволі довгий час, нарікань на її роботу в нас немає», – поділилась лікарка Вікторія.

Аби особисто упевнитись у справній роботі «Каштану», до одного з медичних закладів Дніпра завітав заступник міського голови Дніпра з питань цифрової трансформації Костянтин Цепенніков.

«Я перевірив, чи задовольняє функціонал МІС «Каштан» потреби медиків. Також перевірив роботу інтернету, резервних джерел живлення. Стосовно всіх трьох пунктів можу сказати, що все працює як треба. Зауважень у мене немає», – зазначив заступник міського голови Дніпра з питань цифрової трансформації Костянтин Цепенніков.



Gorod.dp.ua на Facebook.


[email protected]  (06.04.24 15:59): как записаться на прием к врачу на сайте MIC Каштан? С пк входа на указанный сайт нет. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті