Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині втричі зросла кількість випадків сказу серед тварин: з чим це пов`язують

На Дніпропетровщині втричі зросла кількість випадків сказу серед тварин: з чим це пов`язують

Цього року на Дніпропетровщині на сказ заразилися втричі більше тварин, ніж торік. А їхнього нападу зазнали понад 3 тисячі людей.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова обласної ради Микола Лукашук.

За його словами, збільшення кількості захворювання на сказ серед тварин пов`язують з забороною полювання (через воєнний стан) на рудих лисиць, які є основним джерелом розповсюдження хвороби.

Для безпеки жителів у регіоні планують провести низку заходів.

"Першочергово врегульовуватимуть популяцію лисиць, проводитимуть імунізацію, розкидаючи вакцину у лісах, діагностуватимуть диких тварин", — написав посадовець.

Заходи проводитимуть представники Українського товариства мисливців та рибалок та спеціалісти Держпродспоживслужби області.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Прям три тыщи!  (21.10.23 00:45): И сколько умерло? А по чем определили, что это бешеные? Может курку в сарае хотели украсть? Відповісти | З цитатою
Не больше и не меньше  (21.10.23 00:41): чем каждый год, особенно во время летней жары. Как вы собираетесь определять какие животные больны, а какие нет? Пострелять захотелось? Так есть же где. Відповісти | З цитатою
Павел  (20.10.23 20:50): Наличие бродячих животных способствует распространению бешенства. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті