Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Паркування на 124 майданчиках Дніпра у вихідні стало безкоштовним

Паркування на 124 майданчиках Дніпра у вихідні стало безкоштовним

У Дніпрі робоча група оцінила завантаженість майданчиків для паркування по місту у вихідні. Виявилося, що деякі мають великий попит, інші – стоять майже порожні. Аби розвантажити переповнені парковки, менш популярні зробили безкоштовними у суботу та неділю.

«Йдеться про 124 майданчики, більшість з яких розташована в центральній частині міста. У зоні «А» – 4 майданчики, «В» – 96 майданчиків та зоні «С» – 24 майданчики. У будні з 08:00 до 20:00 оплата залишається та здійснюється за тарифом відповідної зони. Оператор вже перепрограмував технічне обладнання та вніс відповідні зміни. Упродовж тижня закінчать заміну інформаційних табличок на майданчиках», – розповів під час брифінгу 4 жовтня начальник виробничого-технічного відділу КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР Андрій Осипов.

Перелік майданчиків, де змінився режим роботи, за посиланням.

Представник КП «Транспортна інфраструктура міста» також зазначив: «За вересень у Дніпрі за злісні порушення правил паркування на спеціальні майданчики було евакуйовано 490 транспортних засобів (у серпні— 538). За минулий місяць наше підприємство опрацювало 60 звернень громадян щодо облаштування паркувальних майданчиків, перевірки законності ведення діяльності на майданчиках для паркування, демонтажу незаконно встановлених пристроїв. У ході опрацювання було виписано 12 приписів щодо усунення порушень та демонтовано 14 незаконно встановлених технічних пристроїв. Йдеться про різні обмежувачі руху, замки, стовпчики. До кінця року за зверненнями містян планується встановити 530 нових антипаркувальних стовпчиків для безпеки та дотримання правил паркування.

За вересень 2023 року у місті зафіксовано близько 17 100 порушень правил дорожнього руху щодо зупинки, стоянки транспортних засобів та паркування. У порівнянні з серпнем їхня кількість залишилася майже на одному рівні (у серпні – 17 126 штрафів). За серпень до бюджету міста від сплати стягнень за неправильне паркування надійшло понад 4 млн 500 тис. грн.

«За вересень до інспекції з питань контролю за паркуванням надійшло 665 звернень від громадян щодо великої кількості порушень правил дорожнього руху та правил паркування. З них 18 звернень щодо автівок, які були залишені з порушеннями у дворах житлових будинків. На порушників накладають адміністративні стягнення у вигляді штрафів. Повідомити про порушення правил паркування можна на гарячу лінію інспекції: 068-578-04-37. Або надіслати звернення на електронну пошту: [email protected]», – прокоментувала начальниця відділу організаційно-аналітичної роботи, інформаційних технологій та забезпечення діяльності інспекції з питань контролю за паркуванням ДМР Світлана Макарова.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Водитель  (21.10.23 12:24): Понятно, когда выписывают штрафы и эвакуируют авто, стоящие в не положенных местах. Но почему коммунальное предприятие выписывает штрафы за неуплату в пользу кипрского офшора? Офшор арендует парковки и платит за них городу 200 гр. в месяц за одно паркоместо. С какого перепуга им парится о том, соберут больше или меньше денег “киприоты”?
На поступления в бюджет города это никак не повлияет. коррупция однако.
Відповісти | З цитатою
Cahbe  (04.10.23 17:40): Я как то помню были хорошие деньки, началась война, и как то парковки стали бесплатными, и народ это как то пережил, наверно на фоне потрясений. Вопрос - а что у нас такого случилось что мы опять платим??? На светофоре страшно на красный тормознуть, а то вдруг там уже парковка и нужно 15 гривен в офшор загнать срочно, а то на 3к и пол дня нервотрёпки оштрафуют. Народ вдруг стал хорошо жить? Кончилась война? С какого перепугу нам всё это назад вколачивают? НДС на бенз, курс в свободное плаванье, поборы и налоги на полную... Кому то кроме депатутов во время войны ЗП подняли? Шо вы твари творите? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Погонщик красного КТМ_а  (04.10.23 15:01): 17100/30/24=23 23 штрафа в час и притом круглосуточно. В три смены пашут!!
Или тупо копируют базу номеров, засветившихся в центре и рассылают??
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті