Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рівень злочинності в Україні за час війни знизився на 10-15% - голова МВС

Рівень злочинності в Україні за час війни знизився на 10-15% - голова МВС

Рівень злочинності в Україні за час повномасштабного вторгнення знизився на 10-15%, водночас спостерігається ріст випадків шахрайств і проблема наркоманії.

Про це заявив голова МВС Ігор Клименко, слова якого наводить пресслужба міністерства, пише УНН.

«По всіх злочинах практично, ми тримаємо достатньо серйозну планку, якщо порівнювати час з початком широкомасштабної війни, то кількість основних злочинів впала на 10-15 відсотків», – заявив Клименко.

За словами міністра, наразі спостерігається зростання кількості шахрайств. Тож зараз триває розширення підрозділів кіберполіції і кримінального аналізу. Також посилюється обмін інформацією з відповідними підрозділами СБУ.

Ще одним викликом, за словами голови МВС, є боротьба з поширенням наркотиків.

«У будь-якій країні, що має соціальні, економічні проблеми, саме проблема наркоманії посідає одне з перших місць. Тож разом з партнерами наразі оновили підрозділ департаменту боротьби з наркозлочинністю. Його увага спрямована насамперед на великі злочинні організації, що безпосередньо впливають на виробництво і поширення наркотичних речовин», - заявив Клименко.

Gorod.dp.ua на Facebook.


интересно  (29.09.23 17:59): а воровство в всу в эту статистику разве не входит? Відповісти | З цитатою
Судья Дред  (29.09.23 15:54): Математик X_peноv.
50% населения слиняло. Часть преступлений совершается в неподконтрольной сфере для МВД.
И где снижение?
Считали бы уже на единицу оставшегося населения
Відповісти | З цитатою
Таня  (29.09.23 09:19): Во-первых, выехало из страны явно больше 15 процентов, во-вторых, камер наблюдения всё больше, что в разы снижает количество мелких преступлений, да и на тяжкое, как убийтво и т.п теперь в разы меньше людей подпишется чем, например, 15-20 лет назад. Відповісти | З цитатою
как же так?  (28.09.23 21:55): нас пытаются убедить, что не доросли мы ещё до владения оружием, а оказывается, что во время, когда оружия в стране стало в разы больше, то преступлений стало меньше. И не на 1-2%, а на 15%! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті