Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
23:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Ламаній через аварію на водогоні сталося підтоплення

У Дніпрі на Ламаній через аварію на водогоні сталося підтоплення

У Дніпрі на вулиці Ламана вчора ввечері сталася аварія на водогоні, що спричинила підтоплення. Місцеві мешканці негайно звернулися на гарячу лінію міськради. Сьогодні зранку співробітники комунальних служб вирушили на допомогу дніпрянам.

Сьогодні, 25 вересня, у Дніпрі на вулиці Ламана, 17 працівники КП “Дніпроводоканал” усувають аварію на трубопроводі діаметром 300 міліметрів. Тимчасово була виведена з експлуатації непрацююча ділянка. Завдяки тому, що водопроводи в місті закільцьовані, а запірна арматура перебуває у справному стані, дані роботи проводяться без відключення водопостачання у мешканців прилеглих будинків, зазначив Владислав Павленко, представник КП “Дніпроводоканал”.

Водопровідна мережа забезпечує водою майже 4 будинки. Ремонтні роботи планують завершити сьогодні.

Як ремонтували водопровід на вулиці Ламаній – дивіться у відео «Дніпро Оперативний»:

Gorod.dp.ua на Facebook.


Интересно  (25.09.23 19:55): А когда нибудь у водоканала сработает "соображалка" и купят миниэкскаватор, а также другую технику, с помощью которой гораздо удобнее и менее затратно производить земляные работы. А то складывается впечатление, что это не место прорыва трубы , а воронка от искандера (будь он неладен !). Экономия затрат на восстановление прилегающей территории компенсирует затраты на приобретение такой техники очень быстро ! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті