Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
04:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Україні випустили марку на згадку про загиблих захисників нашої країни

В Україні випустили марку на згадку про загиблих захисників нашої країни

Презентація нової марки "Вічна пам'ять" відбудеться сьогодні, 29 серпня.

Саме 29 серпня відзначають День пам'яті Захисників України. Дата приурочена до трагічних подій серпня 2014 року. Саме 29 серпня розпочався трагічний Іловайський котел, в якому через рашистів, які порушили всі обіцянки, загинули сотні українських захисників.

Детальніше про події того часу можна прочитати у публікації Дніпровського Музею сучасної російсько-української війни.

До цієї дати випущено нову марку «Вічна пам'ять», про що генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський розповів:

«Зазвичай ми робимо все, щоб розпочати тиждень з позитивних новин та підняти Вам настрій нашими марками. Але цей тиждень особливий, і ми маємо памʼятати, завдяки кому можемо прокидатися та чекати гарних новин і в цивільному житті, і на фронті. Завдяки кому, вже за декілька днів, наші діти знову підуть до школи. 

Тому Укрпошта оголошує випуск марки «Вічна Памʼять», що буде випущена 29 серпня, до Дня пам’яті Захисників України. Дата, започаткована у 2019 році, сьогодні набула ще глибшого змісту. Тепер ми вшановуємо памʼять героїв, які щодня виборюють свободу для всієї України та наше право на існування, як нації.

Ми довго думали над напрямком благодійності цього випуску. Зібрати на зброю, памʼятник чи музей загиблим героям. Але вирішили серцем. Є ті, для кого ці втрати найважчі - діти героїв. Якщо є найменше, що ми можемо зробити, щоб їх порадувати, передати трішки тепла та підтримки — ми зробимо саме це. Тому 3 гривні з кожного випуску знову підуть на добро.

Cпецпогашення по всій країні відбудуться завтра, обов'язково враховуючи усі заходи безпеки. Відсьогодні марку та конверт можна передзамовити онлайн (bit.ly/mark2808), а вже завтра - придбати у відділеннях Укрпошти. 

Дякую всій команді, і, звісно, українському художнику Олегу Шупляку, за роботу над цією маркою та за втілення такої важливої, але непростої, теми. 

Слава Україні! Світла памʼять нашим героям!».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті