Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі пройшла зустріч з бійцями 3-ої штурмової бригади: про що розповідали

У Дніпрі пройшла зустріч з бійцями 3-ої штурмової бригади: про що розповідали

Сьогодні, 10 серпня, у Дніпрі у метро пройшла зустріч з бійцями 3-ої штурмової бригади. Вони розповідали про штурми, страх та ненависть на фронті.

На зустрічі були присутні чотири військових з 3-ої штурмової бригади: Розовий, Фарш, Ерік та Жорж. Вони відповіли на питання дніпрян. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний".

Бійці говорять, що в Україні є проблема «совкових» генералів, яких треба прибирати, щоб якісніше воювати. Вони оцінили підхід 3-ої штурмової та відзначили, що так треба робити у всіх частинах.

Про страх кажуть: якщо ти не боїшся померти, то ти працюєш швидко та ефективно. Ти просто повинен робити свою справу та рухатися (на фронті це важливо). Бути штурмовиком складно, але дуже важливо.

Військові зазначають, що не треба лише казати про перемогу та недооцінювати росіян. Вони не такі слабкі, як інколи пишуть в інтернеті.

«Якщо недооцінюєш ворога, на тебе чекає погане майбутнє», – так сказав Розовий.

За його словами, у окупантів хороші, підготовлені артилеристи, мінометники. Тому казати, що у них бігають лише «чмобікі» – неправильно.

Була історія і про полонених росіян: військові кажуть, що кожен з окупантів розповідає по дідів. Коли питають чому ти сюди прийшов, він обов’язково відповість за дідів, бо їх тут ображають. Один з російських військових оцінив роботу наших захисників та сказав, що у полон його взяли «изящно».

Також бійці звернули увагу на проблему, яка зараз присутня у суспільстві. На місце поранених та загиблих ніхто не йде. Деякі вже розслабилися та не звертають уваги на те, що відбувається на фронті.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті