Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Samsung Galaxy S21FE – смартфон для практичних завдань

Samsung Galaxy S21FE – смартфон для практичних завдань

Компанія Samsung випустила друге покоління телефонів Galaxy S21FE, які за характеристиками нагадують флагмани, а в деяких випадках взагалі випереджають їх. Тут немає нічого зайвого, адже гарантується висока продуктивність, якісне відображення картинки на екрані, а також представлена комфортна камера з кількома режимами.

Тут встановлено нейронний чіп, здатний виконувати 26 трильйонів операцій на секунду. З пропозиціями можна ознайомитись тут https://comfy.ua/smartfon/brand__samsung__seriya_smartphone__samsung-galaxy-s21fe/, де є детальний опис всього модельного ряду та фотографії для наочного вибору. Пошук ідеального телефону буде підкріплено допомогою від консультантів з урахуванням особистих вимог та бюджету на покупку.

Продуктивність

Основою ефективності та продуктивності є чіп Qualcomm Snapdragon на 8 ядер з оновленням архітектури. Застосовується лише одне продуктивне ядро 2,84 ГГц, а також три ядра 2,42 ГГц і чотири 1,8 ГГц, що забезпечують належну енергоефективність.

У парі із процесором працює оперативна пам'ять об'ємом 6 або 8 Гб. Таке комбінування гарантує плавний запуск важких ігор, а також ідеальну роботу великої кількості програм та функціоналу смартфона. Внутрішня пам'ять буває на 128 чи 256 Гб.

Камера

На задній панелі є потрійний модуль камер з різними об'єктивами по функціоналу:

  • основний (12 Мп, діафрагма f/1.8, 26 мм, а також режими Dual Pixel PDAF, OIS);
  • телефото (8 Мп, діафрагма f/2.4, 76 мм, PDAF, OIS та оптичний зум 3х);
  • ультраширококутний (12 Мп, діафрагма f/2.2, 13 мм та кут огляду на 123 градуси).

Камера створює ідеальні фотографії як вдень, так і в нічний час. Гібридний зум Space Zoom2 створить чудові умови для наближення до об'єкта. Можна знімати відео у форматі 4K 30/60fps, забезпечуючи плавну зміну кадрів.

Дисплей

Використовується екран діагоналлю 6,4 дюйми, роздільна здатність 1080 x 2340 пікселів, а їх щільність становить 403 PPI. Завдяки застосуванню матриці Dynamic AMOLED 2X покращується динаміка та реалістичність картинки. Внизу дисплея передбачено сканер відбитків пальців, що дозволить за кілька секунд розблокувати телефон.

Комунікації

Використовується стандартний набір комунікацій, включаючи Bluetooth, GPS для навігації, Galileo, NFC для підтримки бездротової оплати та Wi-Fi для бездротового доступу до інтернету.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті